Mi 9T sadece şarjı iyiydi iosa geçmek istiyorum.

trnl08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar önemle rica ediyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Elimde mi9t vardı ama şarj dışında hiç bir şeyinden memnun kalmadım eski telim iphone 7yi sıfır tekrar aldım iki gün oldu ama şarj beni yine üzdü yeni olmasına rağmen.
şimdi ios dışında kesinlikle kullanmayacağım bir değişiklik daha yapmak istiyorum.
maddi olarak
İPHONE 7PLUS zorlamaz
8 zorlamaz
8 plus biraz zorlar
xr biraz zorlar
11 biraz sıkıntıya sokar ama alabilirim. Şimdi arkadaşlar son defa tel alıp beni en az 3 4 sene götürmesini istiyorum. Tavsiyeniz nedir ya zorlanma bu telde seni 4 sene götürür dediiniz var mı yoksa bunlardan sadece şu götürür zorla kendini mi dersiniz lütfen yardımcı olun arada kaldım. 7 çok üzüyor şarj konusunda.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Çıkabilirseniz XS ve 11'e bakmanızı öneririm.

Xs ekran ve tasarımda, 11 ise performans ve ekran süresinde önde.

İki cihaz da hızlı şarjı destekliyor. Alırken Spigen'in 18W şarj aleti ile almanızı öneririm.

trnl08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
çıkabilirim sıkıntı yok ama anlamak istediğim şu ya bunlar arasında aşırı fark varmı kardeşim kendini zorlama şu cihazı al her türlü yeter denilebilecek bir cihaz var mı diye de merak ediyorum. Aralarında fazla fark var zorla kendini 4 sene kafan rahat olsun diyorsanız orası ayrı tabi.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
çıkabilirim sıkıntı yok ama anlamak istediğim şu ya bunlar arasında aşırı fark varmı kardeşim kendini zorlama şu cihazı al her türlü yeter denilebilecek bir cihaz var mı diye de merak ediyorum. Aralarında fazla fark var zorla kendini 4 sene kafan rahat olsun diyorsanız orası ayrı tabi.

XR altı zaten 4 sene götürmez. Şahsen Xs ve 11'e çıkabiliyorsanız XR'ı önermem.

trnl08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
tamamdır kardeş xs biraz daha güzel geliyor aslında 11de çerçece çok kaba geliyor

trnl08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Tam bütçe nedir?
kendimi çok zorlarsam 7bine çıkabilirim. bende ki iphone 7yi satmayı düşünüyorum yazık olacak 2 gün oldu bugün telin ama yapacak bir şey yok 7nin beni şarj konusunda çok üzeceğini düşünüyorum ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum batarya oturmadı mı 2 günde bilmiyorum.

Reaksiyon puanı
6,371
kendimi çok zorlarsam 7bine çıkabilirim. bende ki iphone 7yi satmayı düşünüyorum yazık olacak 2 gün oldu bugün telin ama yapacak bir şey yok 7nin beni şarj konusunda çok üzeceğini düşünüyorum ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum batarya oturmadı mı 2 günde bilmiyorum.
7.000 tl bütçeye Ya Xs ya da Iphone 11. Tavsiyem Xs.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Elimde mi9t vardı ama şarj dışında hiç bir şeyinden memnun kalmadım eski telim iphone 7yi sıfır tekrar aldım iki gün oldu ama şarj beni yine üzdü yeni olmasına rağmen.
şimdi ios dışında kesinlikle kullanmayacağım bir değişiklik daha yapmak istiyorum.
maddi olarak
İPHONE 7PLUS zorlamaz
8 zorlamaz
8 plus biraz zorlar
xr biraz zorlar
11 biraz sıkıntıya sokar ama alabilirim. Şimdi arkadaşlar son defa tel alıp beni en az 3 4 sene götürmesini istiyorum. Tavsiyeniz nedir ya zorlanma bu telde seni 4 sene götürür dediiniz var mı yoksa bunlardan sadece şu götürür zorla kendini mi dersiniz lütfen yardımcı olun arada kaldım. 7 çok üzüyor şarj konusunda.
Güzel kardeşim madem kafanda İphone kullanmak var xs almanı tavsiye ederim.Birileri çıkıp İphone 11 al daha güncel ?? kamerası daha iyi diyecek?? sakın gaza gelme.Apple kalitesini istiyorsan Bütçe sağlamsa 11 Pro,o kadar çıkamam diyorsan xs almak en mantıklısı.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Mi 9T nin memnun olmadığınız yeri neresi? Bu arda pil süresini hiçbir iPhone vereceğini zannetmem

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Kim neden eski cihazını 0 olarak alır ki? :D

trnl08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kim neden eski cihazını 0 olarak alır ki? :D
şu sebepten kücük ekran kullanımı kolay ekran rahatsız etmiyor seviyordum cihazı satmamın sebebi değişiklikti baktım alışamadım kolay yoldan bu cihazı alayım dedim bildiğim cihaz diye,, şarjı o zaman çok sıkıntı değildi idare ediyordum ama mi9t den sonra mı böyle oldu anlamadım çok sıkıntı yaratacağını düşündüm tekrar iphone 7 nin hızlı gidiyor gibi gördüm ama tel daha bugün ikinci gününde batarya oturmadı diye düşünmeliyim acele etmemelimiyim bilemiyorum açıkçası biraz karıştı olay.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mi 9T nin memnun olmadığınız yeri neresi? Bu arda pil süresini hiçbir iPhone vereceğini zannetmem
kamera gerçekçi değil hiç ama hiç sevmedim. ön kamera ayrı sıkıntı arka ayrı sıkıntı. Net çekiyor gibi görünüyor ama appleden sonra o naturelliği vermiyor açıkçası ayrıca ois yok titremede hemen sıkıntı yaratıyor büyük ekran olunca o sıkıntı daha fazla ortaya çıkıyor. EN EN EN ÖNEMLİSİ SİRİYİ AKTİF OLARAK KULLANIYORUM İOS. siri kadar hiç bir kolaylık bulamadım mi 9t olsun diğer androidler olsun o nedenle ios ile yola devam.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
11 Pro Max S20 ultradan bile daha iyi bir pil perfonmansı sunuyor.
2 yıl sonra güncellemelerle o batarya performansını veremiyecek.Apple cihazları bataryada ne kadar iyi olursa olsun güncelleme ile performansı düştükten sonra bir anlamı yok.

Reaksiyon puanı
6,371
2 yıl sonra güncellemelerle o batarya performansını veremiyecek.Apple cihazları bataryada ne kadar iyi olursa olsun güncelleme ile performansı düştükten sonra bir anlamı yok.
Sırf para koparmak için Apple, zamanında önce güncellemeler ile batarya performansını düşürdü, sonra işlemcileri yavaşlattı. Bahanesi de batarya küçük olduğu için işlemcilerin güç tüketimini azaltmak.

trnl08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Aynı şekilde 2 yıl sonra S20 ultranın kasmadan geçilmeyeceği gibi ??
ne olursa olsun appleden başka tel kullanmam artık. androidin kasmasını bırak çok çabuk eskiyor yok oluyor fiyat düşüyor tarihe karışıyor. aynı yılda ki iphone 7 ile çıkan android teller neredeyse kişi sayısı olarak yüzde 20 kullanılıyorsa iphone 7 hala çok daha fazla kullanılıyor üstelik hala performans olarak kıyasla çok çok daha iyi.

larsbutgod

Asistan
Reaksiyon puanı
71
ne olursa olsun appleden başka tel kullanmam artık. androidin kasmasını bırak çok çabuk eskiyor yok oluyor fiyat düşüyor tarihe karışıyor. aynı yılda ki iphone 7 ile çıkan android teller neredeyse kişi sayısı olarak yüzde 20 kullanılıyorsa iphone 7 hala çok daha fazla kullanılıyor üstelik hala performans olarak kıyasla çok çok daha iyi.
Kesinlikle harfi harfiyene katılıyorum dostum.. Diceklerimin hepsini yazıya dökmüşsün.. ✍?

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
maddi olarak
İPHONE 7PLUS zorlamaz
8 zorlamaz
8 plus biraz zorlar
xr biraz zorlar
iPhone XS öneririm.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Kapsama alanındaysa iPhone 11 al,
Bana kalırsa, yanında sağlam bir powerbank bulundurarak iPhone 7 cihazı gittiği yere kadar kullan..

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Aynı şekilde 2 yıl sonra S20 ultranın kasmadan geçilmeyeceği gibi ??
S20 ultra nın iki yıl sonra kasacağını hangi gazete yazıyor???? Kardeşim 3,5 yıl S7 kullandı.S7 bile bir kere kasmasken S20 ultra nasıl kasıyor? Apple avukatlığını bırakmanızı tavsiye ederim.Kabul etsenizde etmesenizde Apple planlı eskitmenin kralıdır.??

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
kamera gerçekçi değil hiç ama hiç sevmedim. ön kamera ayrı sıkıntı arka ayrı sıkıntı. Net çekiyor gibi görünüyor ama appleden sonra o naturelliği vermiyor açıkçası ayrıca ois yok titremede hemen sıkıntı yaratıyor büyük ekran olunca o sıkıntı daha fazla ortaya çıkıyor. EN EN EN ÖNEMLİSİ SİRİYİ AKTİF OLARAK KULLANIYORUM İOS. siri kadar hiç bir kolaylık bulamadım mi 9t olsun diğer androidler olsun o nedenle ios ile yola devam.
Kamera olayı tamamen yazılımdan kaynaklı. IOS, Apple'a özgü olduğu için çok iyi performans veriyor ve iyileştirmeler yapıyor yazılımı. Xiaomi kamera uygulaması o kadar iyi değil. Google Pixel serisinin kamera uygulaması çok iyi bu konuda.