Sadık Erdoğan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Turangsm ye 2 yıl garantili mi 9t pro gelmiş ve fiyatı 2750 tl alınır mı
2750 TL mükemmel o telefona. Bir sıkıntısı olmadığına emin ol ve al. Garanti büyük ihtimal ithalatçıdır olsun alınır o fiyata.
Turan gsm sdn e öneriyodu guvenilirdir onla WhatsApp tan konusuyorum cevap veriyo ilgili gece bile veriyo??2750 TL mükemmel o telefona. Bir sıkıntısı olmadığına emin ol ve al. Garanti büyük ihtimal ithalatçıdır olsun alınır o fiyata.
Tabi ki 02. El mi sıfır fiyat mı o?
Satış internet üzerindense link paylaşabilir misin?Tabi ki 0
Babamın parası ile ??Ben resmi garantili Mi9T veya TuranGSM üzerinden Mi9T Pro almak arasında kalmıştım. Benim durumumda telefonu alacak kişi babam olacağı için riske atamazdım. Olur ya telefon bir şekilde bozuk çıkar veya birkaç ay sonra bozulur ,teknolojik alet sonuçta, o zaman başım derde girerdi çünkü telefonu babam almış olacaktı o yüzden 9T aldım. Kendi paramı kazanıyor olsam hiç acımam alırdım telefona bir şey olsa beni beni bağlar sonuçta. Tercihini buna göre yapmalısın bence.
Bana instagram adresini ver oradan atayimSatış internet üzerindense link paylaşabilir misin?
Neden derde girsin ??Dediğim gibi 6 ay sonra telefonda sıkıntı yaşarsan başın derde girebilir. Çok fazla oyun oynayan birisi değilsen Mi 9T al geç bence o kısma hiç bulaşma.
Çünkü garantisi yok ürünün.Neden derde girsin ??
Hayır 2 yıl garantisi var?Çünkü garantisi yok ürünün.
TuranGSM güvenilir bir satıcı fakat, 2 yıl garanti bilgisine nereden ulaştın ?Turangsm ye 2 yıl garantili mi 9t pro gelmiş ve fiyatı 2750 tl alınır mı
Zaten bende oyun oynayan birisi olmadığım için Mİ9T tercih ettim ama eğer durumum çok iyi olsaydı Pro modelini alırdım gerçi Pro modelini alsam bile yine oyun oynamazdım telefonda oyun oynamak bana çocukça geliyorDediğim gibi 6 ay sonra telefonda sıkıntı yaşarsan başın derde girebilir. Çok fazla oyun oynayan birisi değilsen Mi 9T al geç bence o kısma hiç bulaşma.
İthalatçı garanti=garanti yok gibi bir şey zaten. Tüketici heyeti ile uğraşma ihtimalin fazla.Hayır 2 yıl garantisi var?
TR garantili Mİ9T ise 2816 tlBu arada TR garantili fiyatı 4000 e inmiş