batuhan67
Doçent
bi akrabam mi 9t alacakmış da pop up kamerasından korkuyor pop up kamerası görüntülü aramalarda kendisi otomatik açılıyor mu açılıyorsa çözümü var mı pop up kamera dayanır mı
teşekkürler
teşekkürler
Görüntülü arama sorununu ortadan kaldırmak için kamera izinlerini kapatabilirsiniz. Ben Mi 9T kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım.bi akrabam mi 9t alacakmış da pop up kamerasından korkuyor pop up kamerası görüntülü aramalarda kendisi otomatik açılıyor mu açılıyorsa çözümü var mı pop up kamera dayanır mı
teşekkürler
pop-up kamera için fıstık gibi telefondan vazgeçenleri de cidden anlamıyorum ben Mİ9T kullanıyorum pop-up kamerada hiç sıkıntı çekmedim zaten selfie manyağı biri olmadığım için ön kamerayı çok nadir kullanıyorumbi akrabam mi 9t alacakmış da pop up kamerasından korkuyor pop up kamerası görüntülü aramalarda kendisi otomatik açılıyor mu açılıyorsa çözümü var mı pop up kamera dayanır mı
teşekkürler
Ben 2 ay kullanabildim son 4 aydır telefon malesef ablamda halen kendine yeni telefon alamadı coronadan dolayı da geri alamıyorum çünkü ablam burada değil6-7 aydır kullaniyorm pop up la ilgili bi sorun yasamadm zaten izinleri kapatinca kendiliginden acilmiyor gonul rahatligi ile alabilirsiniz
Tek sorun Pop-up kamera olsun.Mi9t güzel cihaz.Eğer almaya niyeti varsa tavsiye ederim.bi akrabam mi 9t alacakmış da pop up kamerasından korkuyor pop up kamerası görüntülü aramalarda kendisi otomatik açılıyor mu açılıyorsa çözümü var mı pop up kamera dayanır mı
teşekkürler