rosellealper
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 416
Benim mi 9t var çiziksiz degisensiz 64 GB mavi ne kadar eder
2400 2500 eder diye düşünüyorum en kötü 2100 tlBenim mi 9t var çiziksiz degisensiz 64 GB mavi ne kadar eder
3200 olmazmi sıfırı 3700 tl2400 2500 eder diye düşünüyorum en kötü 2100 tl
2000 TL.Benim mi 9t var çiziksiz degisensiz 64 GB mavi ne kadar eder
olmaz3200 olmazmi sıfırı 3700 tl
geçen telefoncuda görmüştüm 64 lük mavi renk 2600 istiyordu3200 olmazmi sıfırı 3700 tl
Telefoncuların çoğu öyle senden 1700 e alır 2500' e satar.geçen telefoncuda görmüştüm 64 lük mavi renk 2600 istiyordu
Abartmayın.2500 eder.2300 yaz 2000 e bırak
Amiral GemisiArkadaşlar konuyu kirletmiş olmayım ama konuda açmak istemiyorum, mi10t pro modeli amiral gemisi mi? Yoksa amiralin bir altı mı?
Efsane telefon efsane fiyat, samsung huawei nin özelliklerini yarı fiyata satıyor ?Amiral Gemisi
emin ol sadece marka aşkından değildir o. mi 8 lite kullanıyorum kamera tozdan berbat çekiyor aşırı yavaşladı uygulamayı arka plana atıyorum geri girince sıfırdan başlıyor uygulama kısaca çöp oldu. tabi fiyatına göre değerlendirmek lazım ama o kadar da sorunsuz diyeceğin bir cihaz değil.Efsane telefon efsane fiyat, samsung huawei nin özelliklerini yarı fiyata satıyor ?
ben 5s kullandım sonra o bozuldu ben bozdum, 1 sene kadar mi8 lite kullandım sıfır aldım ama iphone hastalığı yüzünden se2020 aldım.
xiaomi şahsen güzel telefon, marka algısı yüzünden millet samsung ve huawei alıyor ama xiaomi bunları yarı fiyata sunuyor belki ilerde aynı fiyata sunacak ama tercih edilebilecek marka zira hiç sıkıntı yaşamadım kullandığım süre boyunca ?
iphone hastalığı olmasa mi10t pro alırdım ?
Kağıt üzerindeki verilere bakıp iyi olduğunu düşünerek düz mantık kuruyorsun.Xiaominin yazılımı iyi değil.Mi 10t nin YouTube da kamera testlerine baktığında kamerasının iyi olmadığını görürsün.Xiaomi yazılımını adam etmediği sürece en kral donanımıda koysa,en uygun fiyattan da satsa bir anlam ifade etmiyor.Efsane telefon efsane fiyat, samsung huawei nin özelliklerini yarı fiyata satıyor ?
ben 5s kullandım sonra o bozuldu ben bozdum, 1 sene kadar mi8 lite kullandım sıfır aldım ama iphone hastalığı yüzünden se2020 aldım.
xiaomi şahsen güzel telefon, marka algısı yüzünden millet samsung ve huawei alıyor ama xiaomi bunları yarı fiyata sunuyor belki ilerde aynı fiyata sunacak ama tercih edilebilecek marka zira hiç sıkıntı yaşamadım kullandığım süre boyunca ?
iphone hastalığı olmasa mi10t pro alırdım ?
Hocam Mi8 Lite çok iyi değil.Ama ikinci el fiyatına göre yine kullanılır.emin ol sadece marka aşkından değildir o. mi 8 lite kullanıyorum kamera tozdan berbat çekiyor aşırı yavaşladı uygulamayı arka plana atıyorum geri girince sıfırdan başlıyor uygulama kısaca çöp oldu. tabi fiyatına göre değerlendirmek lazım ama o kadar da sorunsuz diyeceğin bir cihaz değil.