Mi 9t ne kadar eder

rosellealper

Doçent
Reaksiyon puanı
416
Benim mi 9t var çiziksiz degisensiz 64 GB mavi ne kadar eder

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Sıfır fiyatına bakma. Bu ülkede eski ürünlerin fiyatı düşmüyor. O ürün zamanında 2600 TL'ye kadar indi. Şimdiki dolar kurunu da göz önüne alırsak ne zaman aldığına bağlı 2200 ile 2400 civarından gider gibi.

Reaksiyon puanı
4,724
Arkadaşlar konuyu kirletmiş olmayım ama konuda açmak istemiyorum, mi10t pro modeli amiral gemisi mi? Yoksa amiralin bir altı mı?

Reaksiyon puanı
4,724
Efsane telefon efsane fiyat, samsung huawei nin özelliklerini yarı fiyata satıyor ?

ben 5s kullandım sonra o bozuldu ben bozdum, 1 sene kadar mi8 lite kullandım sıfır aldım ama iphone hastalığı yüzünden se2020 aldım.

xiaomi şahsen güzel telefon, marka algısı yüzünden millet samsung ve huawei alıyor ama xiaomi bunları yarı fiyata sunuyor belki ilerde aynı fiyata sunacak ama tercih edilebilecek marka zira hiç sıkıntı yaşamadım kullandığım süre boyunca ?

iphone hastalığı olmasa mi10t pro alırdım ?

TeknoTakip

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Efsane telefon efsane fiyat, samsung huawei nin özelliklerini yarı fiyata satıyor ?

ben 5s kullandım sonra o bozuldu ben bozdum, 1 sene kadar mi8 lite kullandım sıfır aldım ama iphone hastalığı yüzünden se2020 aldım.

xiaomi şahsen güzel telefon, marka algısı yüzünden millet samsung ve huawei alıyor ama xiaomi bunları yarı fiyata sunuyor belki ilerde aynı fiyata sunacak ama tercih edilebilecek marka zira hiç sıkıntı yaşamadım kullandığım süre boyunca ?

emin ol sadece marka aşkından değildir o. mi 8 lite kullanıyorum kamera tozdan berbat çekiyor aşırı yavaşladı uygulamayı arka plana atıyorum geri girince sıfırdan başlıyor uygulama kısaca çöp oldu. tabi fiyatına göre değerlendirmek lazım ama o kadar da sorunsuz diyeceğin bir cihaz değil.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Kağıt üzerindeki verilere bakıp iyi olduğunu düşünerek düz mantık kuruyorsun.Xiaominin yazılımı iyi değil.Mi 10t nin YouTube da kamera testlerine baktığında kamerasının iyi olmadığını görürsün.Xiaomi yazılımını adam etmediği sürece en kral donanımıda koysa,en uygun fiyattan da satsa bir anlam ifade etmiyor.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
emin ol sadece marka aşkından değildir o. mi 8 lite kullanıyorum kamera tozdan berbat çekiyor aşırı yavaşladı uygulamayı arka plana atıyorum geri girince sıfırdan başlıyor uygulama kısaca çöp oldu. tabi fiyatına göre değerlendirmek lazım ama o kadar da sorunsuz diyeceğin bir cihaz değil.
Hocam Mi8 Lite çok iyi değil.Ama ikinci el fiyatına göre yine kullanılır.