Arkadaşlar önceliğim kamera, telefonda oyun falan oynamıyorum. Sadece sosyal medya kullanıyorum. Kamerası iyi olan bir telefon arıyorum. 2500 3500 aralığında F/P ürünü arıyorum ve bu iki model arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim
Ön kamerası sıkıntı çıkarıyor mu?9T alıp Google Camera yükleyin mis. Kullanan olarak gece-gündüz kaliteli işler çıkarıyor.
LG G7 varken bunlar kim?Arkadaşlar önceliğim kamera, telefonda oyun falan oynamıyorum. Sadece sosyal medya kullanıyorum. Kamerası iyi olan bir telefon arıyorum. 2500 3500 aralığında F/P ürünü arıyorum ve bu iki model arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim
G7 sorunsuz bir cihaz da, sadece sosyal medya kullanacak bir kişi olsam 3000 mAh bataryaya sahip bir telefon almazdım. Eski cihazlarımda bataryadan çok çektiğim için bıktım bu olaydan. Zaten o yüzden gidip 9T aldım. Bende oyun oynamıyorum. WhatsApp, Twitter ve birkaç haber uygulamasına bakıyorum. Arada fotoğraf çekip telefonla konuşuyorum standart bir kullanıcıyım yani. Yeri geliyor 2-3 gün şarja takmadığım oluyor 9T'yi.G7 Snapdragon 845 le ikisinde de iyi buna bir itirazım yok.Ama şu var Lg nin geçmişteki vukuatlarından sonra bir tüketici Lg ye ne kadar güvenir?
Ben mesela 7T'nin şarjını günde bir bazen günde 1.5 defa şarja takıyorum. Sadece tarayıcı vb kullanım ( hoş ben %75 üzeri parlaklık ve 90 hz kullanıyorum ama)G7 sorunsuz bir cihaz da, sadece sosyal medya kullanacak bir kişi olsam 3000 mAh bataryaya sahip bir telefon almazdım. Eski cihazlarımda bataryadan çok çektiğim için bıktım bu olaydan. Zaten o yüzden gidip 9T aldım. Bende oyun oynamıyorum. WhatsApp, Twitter ve birkaç haber uygulamasına bakıyorum. Arada fotoğraf çekip telefonla konuşuyorum standart bir kullanıcıyım yani. Yeri geliyor 2-3 gün şarja takmadığım oluyor 9T'yi.
Honor 20 bence çok anlamsız bir telefon.Beyler Honor 20 hakkında ne düşünüyorsunuz?
Nova 5T ile aynı olan telefon 3000-3500 bandında bir telefon arıyorsanız Nova 5T öneririmBeyler Honor 20 hakkında ne düşünüyorsunuz?
Mİ9TArkadaşlar önceliğim kamera, telefonda oyun falan oynamıyorum. Sadece sosyal medya kullanıyorum. Kamerası iyi olan bir telefon arıyorum. 2500 3500 aralığında F/P ürünü arıyorum ve bu iki model arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim