- Reaksiyon puanı
- 4,549
öp de başına koy fıstık gibi bir işlemcidir seni asla yarı yolda bırakmaz şahsen sd855'li bir telefon kullanmak isterdim ama malesef bütçem yokSD 855 nasıl
öp de başına koy fıstık gibi bir işlemcidir seni asla yarı yolda bırakmaz şahsen sd855'li bir telefon kullanmak isterdim ama malesef bütçem yokSD 855 nasıl
Mi 9t pro varda ondan sordum abiöp de başına koy fıstık gibi bir işlemcidir seni asla yarı yolda bırakmaz şahsen sd855'li bir telefon kullanmak isterdim ama malesef bütçem yok
Fazla anlamiyorum öyle baka baka öğreniyorumMi 9t pro varda ondan sordum abi
tamam abisi bende Mİ9T Pro öneriyorum inan bana bütçem olsaydı Pro alırdımMi 9t pro varda ondan sordum abi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fazla anlamiyorum öyle baka baka öğreniyorum
Şarjdan anlar mısın abitamam abisi bende Mİ9T Pro öneriyorum inan bana bütçem olsaydı Pro alırdım
Mİ9T de Pro modeli de hızlı şarjı destekliyorŞarjdan anlar mısın abi
Hızlı şarj mi değil mi
10w hızlı şarj adaptörüŞarjdan anlar mısın abi
Hızlı şarj mi değil mi
5v 20 diyor10w hızlı şarj adaptörü
Bu şarj aleti orijinal olan değil. 10w hızlı şarj olamaz çünkü Pro 27W, düz modelde 18W destekliyor. En azından böyle bir şey olması lazım.Şarjdan anlar mısın abi
Hızlı şarj mi değil mi
20 değil o 2.0. Ölçerken V ile A değeri çarpılır. 9V-2A verebilen bir şarj aleti 18W güç iletir.5v 20 diyor
5vat 2.0 amper5v 20 diyor
iphone'ların adaptörleri 5 volt 1 amper değil mi ?5vat 2.0 amper
Yani sonuç olarak benimki düşük o zaman nerden alcam 27w olanı ve ne dicem alırken üstünde ne yazcakBu şarj aleti orijinal olan değil. 10w hızlı şarj olamaz çünkü Pro 27W, düz modelde 18W destekliyor. En azından böyle bir şey olması lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 82384
20 değil o 2.0. Ölçerken V ile A değeri çarpılır. 9V-2A verebilen bir şarj aleti 18W güç iletir.
Yani sonuç olarak benimki düşük o zaman nerden alcam 27w olanı ve ne dicem alırken üstünde ne yazcak
Abi bunu nasıl getirtcem ki anlamadım burdan bulamam mi. Benimki dandik dimi görkem abi![]()
US $8.72 10% OFF|Orijinal xiaomi Turbo şarj şarj cihazı 27W QC 4.0 hızlı hızlı şarj usb güç adaptörü için xiaomi mi 9 9t redmi note 7 8 K20 pro AliExpress'da
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Sen getirtmeyeceksin ki normal Hepsiburada üzerinden alır gibi sipariş vereceksin. Gelmesi biraz uzun sürer o kadar. Ortalama 1 ay içinde eline ulaşır adaptör. Girişte de 15-20 TL bir vergi koyarlar en fazla o kadar.Abi bunu nasıl getirtcem ki anlamadım burdan bulamam mi. Benimki dandik dimi görkem abi
Abi bu telefonu aldım yere gitsem sen mi değiştirdin bu başlığı desem olurmu yoksa bunun da çıkma ihtimali varmı kutudanSen getirtmeyeceksin ki normal Hepsiburada üzerinden alır gibi sipariş vereceksin. Gelmesi biraz uzun sürer o kadar. Ortalama 1 ay içinde eline ulaşır adaptör. Girişte de 15-20 TL bir vergi koyarlar en fazla o kadar.
Telefonu nereden aldın ki?Abi bu telefonu aldım yere gitsem sen mi değiştirdin bu başlığı desem olurmu yoksa bunun da çıkma ihtimali varmı kutudan
Turkcell'den değiştirdim şarjı abi başka verdi 27lik yokmuşTelefonu nereden aldın ki?
Bunu verdi abiTelefonu nereden aldın ki?
9T kutusundan çıkanla aynı model bu. Hali hazırda öncekinden çok daha iyi ama yinede maksimum şarj veriminde kullanamazsın.Turkcell'den değiştirdim şarjı abi başka verdi 27lik yokmuş
Bunu verdi abi
Fena telefon değil gibi ama tek hat için SAR değeri biraz yüksek bence.@Görkem Say Oppo A5 2020 sizce nasıl bir cihaz ?
babam araştırmamı istedi de
Abi smdi maksimum derken. Doldurma konusunda mi. Hızlı şarj yazıyor dolarken. Öteki daha hızlı doldurur eyvallah abi anladım. Peki biterken de onun doldurduğu şarj daha mı geç biter bı fark olurmu.9T kutusundan çıkanla aynı model bu. Hali hazırda öncekinden çok daha iyi ama yinede maksimum şarj veriminde kullanamazsın.
Abi ben bunu yükledim bide bunların bı faydası var mıdır yani kullanım içinAbi smdi maksimum derken. Doldurma konusunda mi. Hızlı şarj yazıyor dolarken. Öteki daha hızlı doldurur eyvallah abi anladım. Peki biterken de onun doldurduğu şarj daha mı geç biter bı fark olurmu.
Ben pek yararlı olduğunu düşünmüyorum bu tarz uygulamaların. Şarj olurken en iyisi telefonu kendi haline bırakmaktır. Mümkünse mobil veri, konum, bluetooth ve wi-fi gibi bütün özellikleri devre dışı bırakın. Şarj esnasında telefonla uğraşmayın. Şarj olana kadar bu şekilde kalsın telefon.Abi smdi maksimum derken. Doldurma konusunda mi. Hızlı şarj yazıyor dolarken. Öteki daha hızlı doldurur eyvallah abi anladım. Peki biterken de onun doldurduğu şarj daha mı geç biter bı fark olurmu.
Abi ben bunu yükledim bide bunların bı faydası var mıdır yani kullanım için
Tamam abi çok teşekkür ederimBen pek yararlı olduğunu düşünmüyorum bu tarz uygulamaların. Şarj olurken en iyisi telefonu kendi haline bırakmaktır. Mümkünse mobil veri, konum, bluetooth ve wi-fi gibi bütün özellikleri devre dışı bırakın. Şarj esnasında telefona uğraşmayın. Şarj olana kadar bu şekilde kalsın telefon.