hgaziyilmaz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Arkadaşlar garantisiz mi9t 128 gb telefon 2.350.00Tl ye alınır mı?
Arkadaşlar garantisiz mi9t 128 gb telefon 2.350.00Tl ye alınır mı?
Alınır
Ben Mi 9T alırdım.Ne kadar amoled ekran istesemde sanırım redmi note 8 pro alacağım ama mi9t çok hoşuma gidiyordu...
Mi 9T al garantili 2550 şu anNe kadar amoled ekran istesemde sanırım redmi note 8 pro alacağım ama mi9t çok hoşuma gidiyordu...
64gb o da. Arttırlabilir hafıza olsaydı onu alırdımMi 9T al garantili 2550 şu an
Redmi Note 8 Pro'yu hiç eline alıp, inceledin mi ? Ben de incelemedim ama ona yakın boyutta olan A70'i inceledim, çok büyük geldi bana şahsen. 1999 TL'ye düştüğünde Redmi Note 8 Pro almayı düşünüyordum ama A70'le benzer boyutta olduğunu görünce internette vazgeçtim hemen. Mi 9T bir tık daha küçük, ben de onu almayı düşünüyorumNe kadar amoled ekran istesemde sanırım redmi note 8 pro alacağım ama mi9t çok hoşuma gidiyordu...
64GB yeter ne yapıyorsun ki telefonda ?64gb o da. Arttırlabilir hafıza olsaydı onu alırdım
Cbr,filmler belgeseller g5 oyunları gibi yer kaplayan şeyler64GB yeter ne yapıyorsun ki telefonda ?
64 bana yetmiyor . 128 olsun garantisiz olsun . Adam akıllı kulandıktan sonra bir şey olmaz .Konu sahibi garantisiz diyor??? 200 lira verip garantili 64 almak daha mantıklı olur, yarın öbür gün bir sorun yaşasa desteği olmayacak.