Mi 11 Lite Tasarımı Neden Kötü

Tasarımı Nasıl Buldunuz

• Kötü

• İyi

• Adam Olana Çok Bile

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

TeknoLocks

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
332
6,55 inc telefon nedir allah aşkına bugün bir türk yt kanalında incelemesine denk geldim adam tek elle kullanamıyor telefonu xıoamı mi 9 se den sonra neden bu makul ekran büyüklüğünü korumadı android tarafında(özellikle xıoamı) küçük ekran bulunmuyor doğru düzgün siz bu tasarımdan memnun musunuz

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Mi 11 Lite tasarım konusunda eleştirilebilecek belki de son cihaz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

M51 gibi Poco X3 gibi tuğlalar varken Mi 11 Lite için böyle bir konu açılmasına anlam veremedim açıkçası.

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114
Tasarımını bende beğenmedim çok çirkin duruyor.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Mi 11 Lite tasarım konusunda eleştirilebilecek belki de son cihaz ?

M51 gibi Poco X3 gibi tuğlalar varken Mi 11 Lite için böyle bir konu açılmasına anlam veremedim açıkçası.
Forumlarda yorumları okuyorum.Bazı Poco X3 kullanıcıları cihazın iddaa edildiği gibi kaba olmadığını kılıfın cihazı kaba gösterdiğini söylüyorlar.Sen bu yoruma katılıyormusun?

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Forumlarda yorumları okuyorum.Bazı Poco X3 kullanıcıları cihazın iddaa edildiği gibi kaba olmadığını kılıfın cihazı kaba gösterdiğini söylüyorlar.Sen bu yoruma katılıyormusun?
Bence ikisi de kaba. Hadi M51 7000mAh bataryadan dolayı kaba olması kabul edilebilir ama Poco X3 tasarıma çalışılmamış daha ince ve daha hafif olabilirdi.

OBirGamer

Profesör
Reaksiyon puanı
704
ben böyle değişik lensli telefonları çok seviyom

Reaksiyon puanı
8,191
Ben sadece kamera tasarımını beğenmedim ekranı güzel. En çok Mi 9 SE beğeniyorum Xiaomi'de halen daha ondan iyi tasarımlı cihaz gelmedi bence :D

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
iPhone'dan guzeldir.

Herobrine

Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Birazcık telefon büyük. Bu nedenden dolayı tasarımı kötü denemez. Eli büyük olanlar için gayet ideal bir telefon. Arka tasarımı da güzel. Sade, öyle 4-5 kameraya gerek yok.

Senior_53

Profesör
Reaksiyon puanı
5,341
Bence ikisi de kaba. Hadi M51 7000mAh bataryadan dolayı kaba olması kabul edilebilir ama Poco X3 tasarıma çalışılmamış daha ince ve daha hafif olabilirdi.
Note 10 lite i almaya giderken M51 i inceledim.
Kilifsiz hali ile kalınlığı bariz duruyor.
Poco x3 hakkında bir bilgim yok.

Kendim Note 10 lite kullanıyorum.
Kalınlığı ortalamanın biraz üstünde ama sıkıntı yaşamıyorum.

TeknoLocks

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
332
Diğerlerinin yanında güzel kalıyor
Poco daha kötü.
poco da xıoamınin android rakip olarak samsung , huawei ve oneplus ın tasarımları xıoamıden daha iyi bence

Note 10 lite i almaya giderken M51 i inceledim.
Kilifsiz hali ile kalınlığı bariz duruyor.
Poco x3 hakkında bir bilgim yok.

Kendim Note 10 lite kullanıyorum.
Kalınlığı ortalamanın biraz üstünde ama sıkıntı yaşamıyorum.
note 10 lite bilmiyorum ama note 10 serisini şortun cebinde katınca şortun ipini sıkmak zorunda kalıyordum

iPhone'dan guzeldir.
iphonelerin ekran kasa oranı düşük olsa da işletim sistemi ile uygulamalar uyumlu çalıştığı için bence bu açığı kapatıyor öreneğin anroidde birçok uygulamada alttaki home bar siyah arka plan oluyor iphonede arkası şaffaf oluyor o butonun
ikinci konu ise mi 11 arka tarafının tasarımı ip11 kopyasıdır
apple-iphone-11-green-05.jpg
Mi-11-Lite.png

Son düzenleme:

TeknoLocks

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
332
O zaman iyi ki iPhone 11'e benzetmemişler.
fiyat performans odaklı konuşmazsak iphonenin geri olduğu hangi konu var? (herhangi bir markanın fanı falan değilim bir yıl ios bir yıl android kullandım 2016 civarında batarya ios kötüydü evet ancak şimdi o da yok)

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
fiyat performans odaklı konuşmazsak iphonenin geri olduğu hangi konu var? (herhangi bir markanın fanı falan değilim bir yıl ios bir yıl android kullandım 2016 civarında batarya ios kötüydü evet ancak şimdi o da yok)
bahsettiğin cihaz iPhone 11 ise ben sana geride olduğu noktaları yazayım.11 in geride olduğu noktalar;1-Tuğlayı andıran rezalet tasarım 2-Ekran 3-kutu içeriği 4-Ekran hızı 5-Kamerada telephoto olmadığı için zoom ve portre de yetersiz olması 6-Stereo hoparlör bass kalitesinin tatmin etmemesi bu kadar yeterlidir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

TeknoLocks

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
332
bahsettiğin cihaz iPhone 11 ise ben sana geride olduğu noktaları yazayım.11 in geride olduğu noktalar;1-Tuğlayı andıran rezalet tasarım 2-Ekran 3-kutu içeriği 4-Ekran hızı 5-Stereo hoparlör 6-Kamerada telephoto olmadığı için zoom ve portre de yetersiz olması 7-Stereo hoparlör bass kalitesinin tatmin etmemesi bu kadar yeterlidir diye düşünüyorum.
1-tasarım kişiden kişiye göre değişen bir etmen şahsen ben seviyorum tasarımını yani androidde sonsuz ekran diyorlar örneğin netflixe giriyorsunuz ekranın çentik olan kısmı şerit şeklinde siyah oluyor (note 10 da yaşadım bu sorunu) kalınlık diyorsanız hak veririm 2-haklısınız 3-maliyeti eğer söyledikleri gibi 200 lira aşağı çekiyorsa ben baseus gibi markalardan alırım şarj adaptörünü daha uyguna gelir 4-oyun oynamıyorum telefonda ve zaten arayüzü akıcı bir telefon (mi 10t telefonu vardı arkadaşımın arayüzünü deneyimledim) 5-stero hoparlörü var 6- son kullanıcı deneyimim olarak öyle bir yetersizlik görmedim şahsen 7-stero hoparlörlerin bas kalitesinin düzgün olduğu bir telefon kullanmadım bu güne kadar

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
1-tasarım kişiden kişiye göre değişen bir etmen şahsen ben seviyorum tasarımını yani androidde sonsuz ekran diyorlar örneğin netflixe giriyorsunuz ekranın çentik olan kısmı şerit şeklinde siyah oluyor (note 10 da yaşadım bu sorunu) kalınlık diyorsanız hak veririm 2-haklısınız 3-maliyeti eğer söyledikleri gibi 200 lira aşağı çekiyorsa ben baseus gibi markalardan alırım şarj adaptörünü daha uyguna gelir 4-oyun oynamıyorum telefonda ve zaten arayüzü akıcı bir telefon (mi 10t telefonu vardı arkadaşımın arayüzünü deneyimledim) 5-stero hoparlörü var 6- son kullanıcı deneyimim olarak öyle bir yetersizlik görmedim şahsen 7-stero hoparlörlerin bas kalitesinin düzgün olduğu bir telefon kullanmadım bu güne kadar
Yan çerçeveleri kalın ve malzeme kalitesi kötü bir cihazı nasıl beğenebiliyorsunuz?anlamakta zorlanıyorum.Kutu içeriği konusunda bana göre ciddi hata yapıldığını düşünüyorum.7500 TL verilen bir cihazın kutusundan şarj aleti ve kulaklık çıkmaması tek kelime ile rezalettir.Yok çevreyi düşünüyoruz yok maliyeti fazla bunların hepsi masal.Apple firması bu kadar yüksek fiyattan cihazları satıyorsa o kutuya şarj aleti ve kulaklık koymak zorunda.90hz,120hz ekran hızının tek olayı oyun değil.Cihazda anormal bir akıcılık sunuyor.Uygulamanın 60hz da sunacağı akıcılık ile 90 yada 120hz da sunacağı akıcılık aynı değil.Kamera tarafında telephoto lens olmadığı için portre çekimlerinde dikkatli baktığında hatalar var.Portre hiç çekemiyor demiyorum 11 pro,Note10 plus gibi telephoto lense sahip cihazlar gibi hakkını vererek çekemiyor.Stereo hoparlör tarafında sunduğu deneyim ortalama.S20 plus,Note 10 plus gibi dolby destekli Stereo hoparlöre sahip cihazlarda bir video açıp hem gür hemde mükemmel ses deneyimini gördükten sonra 11 in hoparlörü çok sıradan geliyor insana.11 daha öncede yazdığım gibi ciddi kusurları olan,Apple kalitesine yakışmayan,fiyatını kesinlikle haketmeyen tuğla görünümlü vasat bir cihaz.

Son düzenleme:

TeknoLocks

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
332
Yan çerçevelerdeki kalınlık ve cihazın anormal derecede ağır olmasını nasıl hoşunuza gidebiliyor?anlamakta zorlanıyorum.Kutu içeriği konusunda bana göre ciddi hata yapıldığını düşünüyorum.7500 TL verilen bir cihazın kutusundan şarj aleti ve kulaklık çıkmaması tek kelime ile rezalettir.Yok çevreyi düşünüyoruz yok maliyeti fazla bunların hepsi masal.Apple firması bu kadar yüksek fiyattan cihazları satıyorsa o kutuya şarj aleti ve kulaklık koymak zorunda.90hz,120hz ekran hızının tek olayı oyun değil.Cihazda anormal bir akıcılık sunar.Uygulamanın 60hz da sunacağı akıcılık ile 90 yada 120hz da sunacağı akıcılık aynı değil.Kamera tarafında telephoto lens olmadığı için portre çekimlerinde dikkatli baktığında hatalar var.Portre hiç çekemiyor demiyorum 11 pro S20 plus gibi telephoto lense sahip cihazlar gibi hakkını vererek çekemiyor.Stereo hoparlör tarafında sunduğu deneyim ortalama.S20 plus,Note 10 plus gibi dolby destekli Stereo hoparlöre sahip cihazlarda bir video açıp hem gür hemde mükemmel ses deneyimini gördükten sonra 11 in hoparlörü çok sıradan geliyor insana.11 daha öncede yazdığım gibi ciddi kusurları olan,Apple kalitesine yakışmayan,fiyatını kesinlikle haketmeyen tuğla görünümlü bir cihaz.
kalınlık konusunda haklısınız dedim önceki mesajımda hala diyorum, masal anlatıp anlatmadığını bilemem ben firmanın dediğini söyledim apple kısaca eğer şarj adaptörü katsaydık 200 lira daha pahalıysa satacaktık diyor ben daha uyguna ulaşabiliyorum adaptöre neden 200 daha fazla vereyim , mi 10t de mi sorun vardı bilemiyorum ancak bana göre ana ekran bazında akıcılık farkı yoktu , genelde telefonun kendi hoparlörünü kullanmayı sevmediğim için steroyu pek deneyimleyemedim bi kaç kere film izledim izlerken pek de falsosunu görmedim