MrLiver2021
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 91
Güncel olarak Mi 10T kullanıyorum ve seneye iPhone almak istiyorum sizce seneye 4 yıllık xr alınır mı ?
Geçmen mantıklı olamaz benceGüncel olarak Mi 10T kullanıyorum ve seneye iPhone almak istiyorum sizce seneye 4 yıllık xr alınır mı ?
Teşekkür ederim biraz ios deneyimi yaşamak istiyorum dedikleri kadar var mı diyeSeneye belki SE Plus ya da SE3 tarzında bir cihaz çıkabilir. Ya da android tarafında çok güzel cihazlar çıkabilir.
Şuan yorum yapmak yanlış olur.
Teşekkür ederimBana kalırsa Mi 10T'den XR'a geçilmez. iPhone 11 belki olabilir ama yine de geçtiğinize değmesini istiyorsanız en azından iPhone 12 derim.
XR geri mi kalıyor yoksa eskidiği için mi?Bana kalırsa Mi 10T'den XR'a geçilmez. iPhone 11 belki olabilir ama yine de geçtiğinize değmesini istiyorsanız en azından iPhone 12 derim.
Sürekli Android kullanmışsanız kapalı kutu hissiyatı verebilir. Kısıtlı ama alayım hiç uğraşmayım rahat ve sorunsuz çalışsın derseniz uygun diye düşünüyorum.Teşekkür ederim biraz ios deneyimi yaşamak istiyorum dedikleri kadar var mı diye
Xr seneye 4 yaşında değil 3 yaşında olucak.Daha önce İphone kullanmadıysan ios işletim sisteminin kısıtlamaları seni memnun etmeyebilir.Güncel olarak Mi 10T kullanıyorum ve seneye iPhone almak istiyorum sizce seneye 4 yıllık xr alınır mı ?
Sorun yok mükemmel cihaz fakat nedense zevk alamıyorum cihazdanSorun yoksa geçmezdim.
İlk olacakXr seneye 4 yaşında değil 3 yaşında olucak.Daha önce İphone kullanmadıysan ios işletim sisteminin kısıtlamaları seni memnun etmeyebilir.
iPhone kullanmak kafanda varsa arkadaşından yada mağazadan bir iPhone modelini eline alıp kullanmanı tavsiye ederim.İosla yüzleş öyle kararını ver.Androide özellikle Samsung'a alışanların çoğu iosta mutlu olamıyor.Sorun yok mükemmel cihaz fakat nedense zevk alamıyorum cihazdan
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk olacak
Teşekür ederim, tavsiyenizi değerlendireceğim.iPhone kullanmak kafanda varsa arkadaşından yada mağazadan bir iPhone modelini eline alıp kullanmanı tavsiye ederim.İosla yüzleş öyle kararını ver.Androide özellikle Samsung'a alışanların çoğu iosta mutlu olamıyor.
Güncel olarak Mi 10T kullanıyorum ve seneye iPhone almak istiyorum sizce seneye 4 yıllık xr alınır mı ?