MrLiver2021
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 91
Telefonda şimdide ekran 144 hz çalışmıyor gözüme kasıyor gibi geliyor ne yapacağım?
BilmemBelki size öyle geliyor![]()
Başka ne sorunlarla karşılaştınız bende almak istiyorumda.Telefonda şimdide ekran 144 hz çalışmıyor gözüme kasıyor gibi geliyor ne yapacağım?
Size öyle geliyordur.Telefonda şimdide ekran 144 hz çalışmıyor gözüme kasıyor gibi geliyor ne yapacağım?
Bu dediğim sorun normal 5 aydır kullanıyorum 144 hz artık gözüme normal hız olarak geliyor 60 hz ekranlar çok kasıyor gözümde başka sorunlar şu Bazen ekran tepki vermiyor kapalı iken çift basıyorum açılmıyor kamerası orta segment ve parlaklığını sevmiyorum güneş altında full yapmazsam görmüyorum bir de işte Xiaomi yani yazılım kötü diyorlar ama MIUI 12.5 gerçekten şuanki ne oranla iyi diyorlar düzelt misler birazBaşka ne sorunlarla karşılaştınız bende almak istiyorumda.
Bazen oluyorSize öyle geliyordur.
Cihazdan değil de yazılımından da olabilir o durum.Bu dediğim sorun normal 5 aydır kullanıyorum 144 hz artık gözüme normal hız olarak geliyor 60 hz ekranlar çok kasıyor gözümde başka sorunlar şu Bazen ekran tepki vermiyor kapalı iken çift basıyorum açılmıyor kamerası orta segment ve parlaklığını sevmiyorum güneş altında full yapmazsam görmüyorum bir de işte Xiaomi yani yazılım kötü diyorlar ama MIUI 12.5 gerçekten şuanki ne oranla iyi diyorlar düzelt misler biraz
Parmak izi eskisi gibi çalışmıyor stabil değilBaşka ne sorunlarla karşılaştınız bende almak istiyorumda.
60hz moduna alın sonra tekrar 144hz moduna alın sorun çözülecektir. Eğer çözülmezse cihazı yeniden başlatın. Bu durum yazılımdan kaynaklarıyor. @Tommy Vercetti hocam sizde böyle bir sorun varmı?Telefonda şimdide ekran 144 hz çalışmıyor gözüme kasıyor gibi geliyor ne yapacağım?
Evet bazen oluyor öyle. 60hz e alıp tekrar 144 e çekince düzeliyor.60hz moduna alın sonra tekrar 144hz moduna alın sorun çözülecektir. Eğer çözülmezse cihazı yeniden başlatın. Bu durum yazılımdan kaynaklarıyor. @Tommy Vercetti hocam sizde böyle bir sorun varmı?
Ne zaman sağlam bir yazılım çıkardılar?Xiaomi telefonların çoğusu 1 ya da 1 buçuk sene sonra çöpe çıkmaya başlıyor eskisi gibi kaliteli gelmiyor gözümden düştüler.