Ben TM öğrencisiyim fakat MF-4'den tercih yapmak istiyorum. Bunun için derslerden kaç tane yapsam 370 gibi bir puan alırım (Okul puanı ile birlikte). Fen dersinden en az kaç tane yaparım bir TM öğrencisi olarak.
Fiziğin ne kadar iyide mf4 te o kadar yüksek puan alırsın.Ben TM öğrencisiyim fakat MF-4'den tercih yapmak istiyorum. Bunun için derslerden kaç tane yapsam 370 gibi bir puan alırım (Okul puanı ile birlikte). Fen dersinden en az kaç tane yaparım bir TM öğrencisi olarak.
Evet ,tabii bu kimya ve biyoloji yapmamak demek değil onlarında etkisi var.Yani matematik ve fiziği iyi yaparsak olur öyle mi
Tahmini olarak kaç tane türkçe,sosyal,matematik,fizik yapsam 370(okul ile birlikte) alabilirimEvet ,tabii bu kimya ve biyoloji yapmamak demek değil onlarında etkisi var.
Puanza ya gir hesapla bir sürü şekilde alabilirsin o puanı. Ayriyetten bu senenin sorularına ve senin hangi soruları yaptığına bağlı , standart sapmaninda azda olsa etkisi var.Tahmini olarak kaç tane türkçe,sosyal,matematik,fizik yapsam 370(okul ile birlikte) alabilirim