Mewing ile harika bir yakışıklılığa ve güzelliğe kavuşun

Bu konuyu okuyanlar

Köpükkk

Asistan
Katılım
26 Nisan 2020
Mesajlar
100
Reaksiyon puanı
14
Puanları
18
Bazı insanlar kendine baktığında kendisini çirkin hisseder ve genetiğine suç atarmış ama bazı araştırmalara göre aslında genetikle değil,
hepsi solunum alışkanlıklarınız, yumuşak beslenme şekliniz ve büyürken alıştığınız dilinizi bir yanlış bir yere yerleştirerek geçirdiğiniz zamana bağlı olduğunu söylüyor.
Araştırmalara göre ağızdan alınan ve verilen nefes maksilizmin kemiğinin gelişimini farklı bir şekilde yön verir, insan gözüyle baktığında bir orantısızlık olduğu için yüz çirkin gelebilir hatta ağızdan alınan nefes tam olarak beyine tam verimle ulaşamadığı için IQ düşüklüğüne bile sebep olabilir diyor araştırmalar. İşlemcininizin tam voltaj alamaması gibi sanırım.
Son dönemlerde yapılan ve güzelleştiren en başaralı estetikleri çene ucu dolgusu ve jawline olduğunu söyleyen araştırmalar okumuştum eğer çenenizi geliştirirseniz gerçekten büyüleyici bir yüze ulaşabilirsiniz.

İngiliz bir ortodontist Mike Mew'in geliştirdiği "mewing" yönetmi estetik yapmadan bu yöntemle yuvarlak yüzlerden kurtulup keskin yüz hatlarına sahip olabilirsiniz.
Bence denemekten hiç bir şekilde zararlı çıkmazsınız.
Yöntem şu şekilde yapılıyor;
 

Ekli dosyalar

  • zjj3mg.jpg
    zjj3mg.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 656
Üst