• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Metrodaki Kız

thetiduygu

Profesör
Dün akşam maçı 3D izlemek için Kanyon'a gitmiştim,..
Maç sonunda evime dönmek için metroya bindim.Stattan dönen Gs formalı, mini etekli, full gece makyajlı, erkek sesli çakma sosyete kız 'şurda yok mu Fb formalı biri ağzını burnunu dağıtim' diye söylenip duruyordu..

Ben Beşiktaş'lı birisi olarak resmen tırstım :D yalnız anlamadığım birşey var; her sezon Fener Cimbom'u yeniyor bu duruma ben bile alışmışken o kızın dövmeye adam araması gereksiz bir tepkiydi..

Sen çakaydın iki tane ağzına susardı :D Bence de gereksiz.Giren şemsiye açılmazmış : )

Metrodaki kız'ı görünce bende başka bir konu sandım Karargaht'ın konusu vardı, bende o durumdayım hemen geldim bir baktım maç çıkışı diyor :D

bence full makyajlı olduqu için korkmu$tur :)

Bu konu hit alır çok fena.Bende metrodaki kız üye mı oldu ki dedim

bazıları öyle söylenir fakat kavgaya gelince sönüverir. Aceba yalnız olsaydı yine öyle der miydi:D

İşte onu arenaya yatırıp 2-3 gol atıcaksında neyse.. Nede olsa yemiş yiyeciğini =)

bende dedim forumdan biri metrodaki kızamı aşık oldu :D

yarıldım ya efsane olaymış :D

ata demirerin ascam kescem diye geziniyodu bi sahnede o aklıma geldi sesli güldüm :D

Neymiş arkadaş metrodaki kız muhabbeti önce oyun sonra bu olay :D Anlaşıp mı yazıyorsunuz mesajları :P