Soru Metro Exodus bitirdim

TuanBulut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhabalar
Tum metro serisii bitirdim tadi vallaha damagimda kaldi exodusda agladim bile
oyun gercekden beni icerisine cekdi karakterler sanki gercek dostummus gibi hissetdim bunu naska hangi oyunda hissedebilirim
Mukemmel hikayeli ve kaliteli oyun ariyorum metro serisi gibi gerceklere yakin olan

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Merhabalar
Tum metro serisii bitirdim tadi vallaha damagimda kaldi exodusda agladim bile
oyun gercekden beni icerisine cekdi karakterler sanki gercek dostummus gibi hissetdim bunu naska hangi oyunda hissedebilirim
Mukemmel hikayeli ve kaliteli oyun ariyorum metro serisi gibi gerceklere yakin olan
Half life...

mehmetali48

Doçent
Reaksiyon puanı
415
Metal Gear Solid V : The Phantom Pain iyi oyundur. Hikayesi uzun ve sarıyor ben daha 2-3 gün oldu daha oyunun %24 ünü filan bitirdim. A HİDEO KOJIMA GAME :)

mehmetali48

Doçent
Reaksiyon puanı
415
Buradan biraz okuyabilirsiniz hocam. Ama öneririm aksiyon - gizlilik - hikaye olarak güzel bir oyun. Metro yu bende bitirmiştim ama bu metroya göre hikayesi baya uzun tahminim bu oyunuda seversiniz :) birde hocam şöyle bir oyun var. A Plague Tale: Innocence bunuda gerçekten sevebilirsiniz öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde şu oyuna ( Gears 5 ) bakabilirsiniz. Hem çevrim içi pvp tarzı hem Tek oyunculu modu var hikayesi güzel yine, ayrıca Türkçe dil desteği de var.

Son düzenleme:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,359
The Walking dead serisine başla biraz daha ağla :D

Türkçe dil yaması kur oyna. Senaryodan kopamayacaksın bile.