Metro Elektronik????

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Metro Elektronik güvenilebilir mi sizce??? Bİlgisi olan var mı??

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Ben hiç orayla alakalı bir konu yada vb. birşey duymadım.. ama normal metrodan alışverişlerimizi yaparız sorunda çıkmadı.

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben şahsen Metro Elektronik'ten LCD Monitör, Taşınabilir Hard Disk aldım monitörü alalı 3 yılı geçti sorun yok. Ama sonuçta teknoloji şansınız yoksa sorun çıkabiliyor.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Metro elektronik toptancıdır. En azından benim bildiğim metro elektronik. Bilmediğim başka metro elektronik mi var ? Sitesini yazabilirmisin

ilica18

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hocam metro elektronik Türkiyenin en büyük ithalatçılarından biridir..:thumbup1:
Aynı zamanda Gold Bilgisayar, hızlı al.com, sanalpazar.com gibi Türkiyenin en büyük alışveriş siteleri de bu grubundur.. ben laptop almıştım 2 sene önce ve en ucuz fiyatı onlar vermişti...:yes:

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
metro elektronik alış veriş yapacaksan kapına kadar gelir sorun değilde garantide güvenilmez.

Clicker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
metro elektronik alış veriş yapacaksan kapına kadar gelir sorun değilde garantide güvenilmez.

Gold yanılmıyorsam metro elektronik'e bağlı ve ben ordan eve ses sistemi aldım ne garantisinde nede alım satımında sorun yaşadım.

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gold yanılmıyorsam metro elektronik'e bağlı ve ben ordan eve ses sistemi aldım ne garantisinde nede alım satımında sorun yaşadım.

merhaba hocam, metro elektronik bilmem ama gold bilgisayardan bir çok alış veriş imkanı buldum şu güne kadar ve hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür, hizmetinden memnunum şahsi fikrim.

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
metro elektronik gold bilgisayar, hizlial.com ve sanalpazar gibi sanal sitelerin çatısıdır. Son derece güvenilir rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz arkadaşlar..