Metin yapıştırma için kısayol

ahmetyuksel5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar

Herhangi bir karaktere bastığım zaman yazı yazılan alanda daha önceden belirlediğim bir metnin yapıştırılmasını istiyorum.
Mesela sitelere kayıt olurken mail adresimin tamamını yazmak yerine #mail yazsam ve otomatik olarak ornek@gmail.com yazısına dönüşse

Böyle bir program bilen var mıdır?
Şimdiden teşekkürler

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Açıkçası ufkum açıldı :D Böyle bir program yoksa da yapılması çok faydalı olur bence.

ahmetyuksel5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

ahmetyuksel5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba aradım uygulamayı buldum

ARS Clip uygulaması, Esasen bir "pano yönetimi" uygulaması. Windows ta kopyaladığın yazıları hafızaya alıyor, istediğin zaman kullanabiliyorsun.

İhtiyacımı karşılayabilecek nokta şu ki : o kopyalanan şeyleri sabitleyebiliyorum ve kısayol tuşları ile herhangi bir word uygulamasında veya tarayıcıda yazma alanına, kısayol tuşları ile rahat bir şekilde yapıştırmasını yapıyorum.

Örneğin : Bir tarayıcıda formu doldururken Ctrl + shift + z kombinasyonuna tıklayınca pano yönetim programcığı ekranda beliriyor, 1 ila 10 arası sayılara hangi yazıları eklemişsem, o tuşa basınca ekrana yapıştırıyor

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Merhaba aradım uygulamayı buldum

ARS Clip uygulaması, Esasen bir "pano yönetimi" uygulaması. Windows ta kopyaladığın yazıları hafızaya alıyor, istediğin zaman kullanabiliyorsun.

İhtiyacımı karşılayabilecek nokta şu ki : o kopyalanan şeyleri sabitleyebiliyorum ve kısayol tuşları ile herhangi bir word uygulamasında veya tarayıcıda yazma alanına, kısayol tuşları ile rahat bir şekilde yapıştırmasını yapıyorum.

Örneğin : Bir tarayıcıda formu doldururken Ctrl + shift + z kombinasyonuna tıklayınca pano yönetim programcığı ekranda beliriyor, 1 ila 10 arası sayılara hangi yazıları eklemişsem, o tuşa basınca ekrana yapıştırıyor
Paylaşım için teşekkürler :)