Metin Arolat'a MSN'de cam seks tuzağı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ünlü şarkıcı Metin Arolat'ın olduğu iddia edilen MSN'deki cam seks görüntüleri Twitter'dan başta medya yayın organları olmak üzere birçok yere servis edildi...

Dün @pellinio nick name'li adını Pelin Caner olarak açıklayan kişinin başta medya olmak üzere bir çok kişiye gönderdiği twitler ortalığı karıştırdı...

Metin Arolat ile bir kız arkadaşının MSN konuşmalarındaki cam seks görüntülerinin yazışmalarında çok ateşli cümleler yer alıyor.

metinarolat_MSN_tuzagi.jpg

Magazinkolik

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
piyasa kaşar dolu tabi. Göster insanı yoldan çıkart sonra para iste vermeyince de tehtid et o da yemesse gazetelere ver.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
sanatçı olsada bir insan sonuçta. başkaları gibi onunda duyguları,arzuları ve istekleri var. insanların özelini açığa çıkarmak şerefsizliktir..

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
1-2 saat kesmezmiş hahaaa..:D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
O değilde kaşarda hakkını veren türden. Big tit and blonde :P

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sanatçılar hep böylede sokaktaki adam farklı öylemi...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bu resimdekiler metin arolat değil bence. benzeyen birini bulmuşlar.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Metin Arolat:

"Bu gece bir sanal kaza yaşadım. Konu resimlerdekinin ben olup olmamam değil. Kimseye verilecek bir hesap da yok, özür mü dileyeceğim? ’Hayır !’ İşin içinde bir bit yeniği olduğunu düşünüyorum. Bu haberdeki tek sıkıntım, konuştuğum kişinin kimliğinin açıklanmış olmasıdır. Keşke bu ’naneyi’ yiyen kişi, sadece benim fotoğraflarımı yayınlasaydı."

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Metin Arolat:

"Bu gece bir sanal kaza yaşadım. Konu resimlerdekinin ben olup olmamam değil. Kimseye verilecek bir hesap da yok, özür mü dileyeceğim? ’Hayır !’ İşin içinde bir bit yeniği olduğunu düşünüyorum. Bu haberdeki tek sıkıntım, konuştuğum kişinin kimliğinin açıklanmış olmasıdır. Keşke bu ’naneyi’ yiyen kişi, sadece benim fotoğraflarımı yayınlasaydı."

Doğru söylemiş..:)