Metin 2 'nin Zararları

W1ncHesTeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyuncu memnuniyeti aklı başında kullanıcısı olan oyunlarda daha geçerli olur.M2 oynayanların tahminimce %90 ı 7-18 yaş aralıgında
oldugu için kimsenin umrunda olmaz:)Para tuzagıda her oyunda var zaten oynanabilirligi sonuna kadar düşürüp al şunu magazadan bak nasıl oynuyosun diyip ceplerini dolduruyolar. :)

Orada haklısın :).

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
bende daha once bununla alakalı bir konu acmıstım yerinde ve dogru yorumlar var

DangeRWoLL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3-4 senedir oynuyorum bağımlılık yaptı bırakamıyorum başka şeylerle ilgileniyorum ama gene 1-2 hafta sonra başlıyorum

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
metin2 demeyin bana kardeşimi başından alamıyorum

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Metin 2 oynamıyorum ve sevmiyorum.Arada ailecek darkorbit oynarız birde bir kaçtane daha var online oynadığım o kadar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öyle ama bırakılmıo işte ben bırakamıom ve bırakamam ben o oyunu imkansız herkes nasıl bırakıo

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
öyle ama bırakılmıo işte ben bırakamıom ve bırakamam ben o oyunu imkansız herkes nasıl bırakıo

Pc kapat git arkadaşların ile bulus hali saha maç yapın git bir tane macera romanı al oku yada Japon animeleri var onlardan izle haftalık periyotlar ile yayımlanıyor lar Japon Manga oku(çizgi roman) .Bahçen var ise yaz aylarında bahçe ile uğraş değişik bitki türleri ekmeyi deme öyle çok yere ihtiyacın yok üç metrekare alan çeşit çeşit bitkiler ekip tohumlarını topla . tespih yapmayı öğren internette videolari var bir sürü şey

Algos SB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Yıllar önce bende bir oyuna bağlıydım ve aynı senin gibi düşünüyordum, bir anlık cesaret ile karakterimi sildim. Sonrasında ilk 1-2 ay çok pişman oldum, tekrar başladım ama eskisi gibi olamadım ve en sonunda pes ettim. Bir süre oynamadıktan sonra zamanı geçirecek yeni uğraşlar kendiliğinden çıkıyor.

Online oyunları bırakmakta en önemli şey kararlı olmak ve gerçekten bırakmak istemektir. Kararlı olduktan sonra bırakılmayacak oyun yoktur !

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Herkes anlatmış bende yazıyım bari ;

4-5 yıl kadar bende oynadım bu oyunu. İlk başta mahallede oynayan çocuklara acır gözle bakıyodum. Sonra başladım, ve cidden fena bağımlılık yapıyor.

Dışardan saçmalık gibi görünüyor fakat oynadığınızda hiç de öyle değil, oynayan arkadaşlara söylüyorum : isterseniz bırakırsınız.

Eğer 14 yaş civarında iseniz ilerde çok ama çok pişman oluyorsunuz. Onca şey kaçırıyorsunuz. Çevrenizdekiler kendilerini geliştiriyorlar ne biliyim gitardır yüzmedir.. ama siz öylece kalıyorsunuz ve aynı yerinizdekisiniz.

Oyun tamamen para üstüne kurulu, herkesin bırakmasını tavsiye ederim ilerde pişman olmayın...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merbalara benim gm var 77 wl im var 54 wlw im var he bide arkadaşlar 29lwlwim var :D :) gerçekten

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
5 Sene oynayan birisi olarak ilkokulda param olmadığında para bulup oynadığım günleri bilirim ilk çıktığı zamandan beri oynuorum şuan baya bir azalttım eğer geleceğe bir planı olan varsa oynamaması gereken bir oyun oynarım bırakarım olayı değil ben çok denedim üniversite sınavından kaldım anlayacağınız evde bilgisayarı olana ayrı dert parası olmayıp cafelerde gezenler için ayrı dert önerim tavsiyem oynamayın! ama illaki oynucaksınız evinizden başka yerde tenezzül etmeyin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Herkes anlatmış bende yazıyım bari ;

4-5 yıl kadar bende oynadım bu oyunu. İlk başta mahallede oynayan çocuklara acır gözle bakıyodum. Sonra başladım, ve cidden fena bağımlılık yapıyor.

Dışardan saçmalık gibi görünüyor fakat oynadığınızda hiç de öyle değil, oynayan arkadaşlara söylüyorum : isterseniz bırakırsınız.

Eğer 14 yaş civarında iseniz ilerde çok ama çok pişman oluyorsunuz. Onca şey kaçırıyorsunuz. Çevrenizdekiler kendilerini geliştiriyorlar ne biliyim gitardır yüzmedir.. ama siz öylece kalıyorsunuz ve aynı yerinizdekisiniz.

Oyun tamamen para üstüne kurulu, herkesin bırakmasını tavsiye ederim ilerde pişman olmayın...

Aynı benim 14 yaşım'ı tarif etmişşin gerçekten hiç bir farkı yok bu çocukluk gençlik geri gelmez ben anladım da genç oldu :(

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
5 Sene oynayan birisi olarak ilkokulda param olmadığında para bulup oynadığım günleri bilirim ilk çıktığı zamandan beri oynuorum şuan baya bir azalttım eğer geleceğe bir planı olan varsa oynamaması gereken bir oyun oynarım bırakarım olayı değil ben çok denedim üniversite sınavından kaldım anlayacağınız evde bilgisayarı olana ayrı dert parası olmayıp cafelerde gezenler için ayrı dert önerim tavsiyem oynamayın! ama illaki oynucaksınız evinizden başka yerde tenezzül etmeyin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aynı benim 14 yaşım'ı tarif etmişşin gerçekten hiç bir farkı yok bu çocukluk gençlik geri gelmez ben anladım da genç oldu :(

Hocam Üniversite sınavı falan diyorsun bırakamadın mı hala? Bak ben 3 yıl oldu galiba oynamıyorum. Şuan bende sınava hazırlanıyorum. Yapma etme bırak gitsin.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Usta suan girdim sınava yandı 1 sene gitti bıraktım önümdeki seneye bakıorum sağlık olsun ne diyelim bu oyunu oynuyan daha yeni başlayan çocuklar asıl tehlıkede.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Oyun olarak World Of Tanks para vermeden en güçlü olabilceğin bir şey senin becerine kalmış :)

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Zaten hiç oynamadığım ve bana göre dünyanın en saçma oyunlarından birisdir Allah ırak etsin