Metalist Kharkiv - Beşiktaş: 4-1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maxxdump
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
En azından daha mücadeleci oynarlardı.

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
kazma gökhan harikaydı gene bu akşam maşallah gene beni yanıltmadı!bide tafraları yokmu "transfer tekliflerini degerlendircem belki giderim"kim seni napsın gitceksen defol daha fazla zarar verme bari.off acayip sinirlendim ya iyi geceler sdn ben yatıyım her yenilgiden sonra böyle oluyorum:(

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Sıkıntı bastı ulAn

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Çok üzücü bir durum..
ama adamların ilk golü neydi öyle :)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ilk gol adamın yeteneğimi defansın ayıbımı hakanın hatasımı hadi bakalım :)

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Çok üzücü bir durum..
ama adamların ilk golü neydi öyle :)

evet, golü gördüm "o ne bee" dedim. hakkını vermek lazım ilk gol güzeldi ama çok yazık oldu ya. en azından gruplarda olması lazımdı Beşiktaş'ın.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
hırs filan yoktu
napıyo bu beşiktaş :S

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
siz bu bizim beşiktaş futbol takımından mı bahsediyorsunuz. yok ya orda ki kesinlikle beşiktaş değildi yada en azından bir futbol takımı değildi. mahalle esnafını çıkarmışlar herhalde oraya. yoksa insan biraz gayret falan eder dimi.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bu takım kievden daha iyi bir takımmı? Ligde kaçıncı?

Kiev 1 ci bunlarda 3 cüymüş :)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Golde kalecinin yapacağı hiç bişey yok.

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
%80 adamın yeteneği diyorum..yada şansı her neyse :)

Yeteneği ya,adamı görmedinizmi resmen 2 kişilik oynuyor.Maç boyunca deli gibi koştu, pozisyana girdi,asist yaptı, 2 de gol attı.Daha ne olsun :) Böyle adamları takımlarımızda görmek istiyoruz :happy:

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Bi kere takımlarımızın transfer politikası yanlış . Özellikle yabancı oyuncularda. Ya futbola doymuş adamları alıp da bi yere gelinmiyor . bi sürü örneği var ortega , frank de buru ve aklıma bi sürü gelmeyen niceleri. futbola aç adamı alıcaksın. Arsenal mesala gidip fildişinden iyi oyuncu kapıp getiriyo ilk onbire direk koyuyo adamları çatır çatırda top oynuyo sağ bek le orta da . filep diye bi adam alıyolar . takır takır oynuyo ertesi senede büyük paraya satıyolar. Yıldız adaylarına yönelmeliler

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bi kere takımlarımızın transfer politikası yanlış . Özellikle yabancı oyuncularda. Ya futbola doymuş adamları alıp da bi yere gelinmiyor . bi sürü örneği var ortega , frank de buru ve aklıma bi sürü gelmeyen niceleri. futbola aç adamı alıcaksın. Arsenal mesala gidip fildişinden iyi oyuncu kapıp getiriyo ilk onbire direk koyuyo adamları çatır çatırda top oynuyo sağ bek le orta da . filep diye bi adam alıyolar . takır takır oynuyo ertesi senede büyük paraya satıyolar. Yıldız adaylarına yönelmeliler

Katılıyorum,bizim takımların transfer politikaları tamamen akılsızca.Bi adama 20 milyon dolar vereceğine git senegale,fildişine futbola aç yetenekli gençleri topla getir ve eğit.Yok illaa kendi çapında ünlü fakat iş yapmayan(aldığı paraya göre) oyuncu alıyorlar. Alıcaksın Jackson'ı ortalıkta fırtınalar estircek,çünkü adam futbola aç :)

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
yakışmadı kartalım yakışmadı..

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
yazık valla bjk den hic beklemiyodum