Metalist Kharkiv - Beşiktaş: 4-1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maxxdump
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Beşiktaş darmadağın! UEFA Kupası macerasına 'Kadıköy'de final oynamak' hedefiyle çıkan Beşiktaş Avrupa'da büyük hüsrana uğradı ve Kharkiv'den tam 4 gol yedi.

İnönü Stadı'nda aldığı 1-0'lık galibiyetle Ukrayna'ya giden Beşiktaş çok kötü bir futbol ve adeta yokları oynadığı karşılaşmadan 4-1'lik mağlubiyet alarak UEFA Kupası'na gruplara bile kalamadan 1.turda veda etti.

Metalist Kharkiv maçında kendinden beklenmeyen bir görüntü çizen, üst üste 3 pas bile yapamayan ve atak şansı bulamayan Beşiktaş Avrupa macerasına nokta koyarken taraftarlarını üzdü. Beşiktaş karşısında farkı kaçıran Metalist'te 16.dakikada Jackson'ın attığı gol ise gecenin en güzel golü olarak değerlendirildi. Çok uzak mesafeden muhteşem vuran Jackson'ın şutu çatala çarparak ağlarla buluştu. Ukrayna ekibinin 2. golü ise Ukrayna'da geçen sezonun gol kralı Devic'den geldi. 69.dakikada yine Jackson sahneye çıkarken takımı adına 3.golü kaydetti. 76.dakikada ise serbest vuruştan gelen golle Metalist farkı 4'e çıkardı. 90.dakikada Beşiktaş'ın tek golünü Nobre kaydetti.

4.golü attıktan sonra da birçok gol pozisyonundan yararlanamayan ve farkı kaçıran Metalist bu skorla gruplara kalmayı başardı. Beşiktaş ise büyük heyecanla başladığı Avrupa macerasına nokta koydu.

M.KHARKİV:4 BEŞİKTAŞ: 1

STAT: Metalist

HAKEMLER: Jacek Granat, Maciej Szymanik, Radoslaw Siejka, (4. Hakem) Jaroslaw Zyro (Polonya)

METALİST KHARKİV: Goryanov, Gancarczyk, Valyayev, Edmar, Sliusar, Trisovic (dk.38 Bordian), Obradovic, Maidana, Papa Gueye, Devic, Jackson
TEKNİK DİREKTÖR: Miron Markevic

BEŞİKTAŞ: Hakan, İbrahim Toraman (dk. 46 Serdar Özkan), Gökhan Zan, Zapotocny, Seric, Holosko (dk.67 Nobre), Serdar Kurtuluş, Cisse, Tello, Delgado, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

GOL: Jackson (dk.16 ve 69) Devic (dk.26) Gancarczyk (dk.75) Nobre (dk.90)
SARI KART: Cisse, Zapotocny (Beşiktaş) Devic, Gancarczyk (Metalist)

kaynak:http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=45265

likable06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
maçtan önce iddaa oynayan arkadaşlara olsun sohbet ettiğim kişilere olsun beşiktaşın yenemeyeceğini söyledim ama bu kadar farklı yenilgi beklemiyordum. Berbat bir futbol ortaya koydular. Hatta koyamadılar. Melih Gümüşbıçakta acayip eleştirdi:) Ben bile şaşırdım eleştirilere:)

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Böyle bir savunmayla final zaten hayaldi. :angry::pinch:
Yazık ya koskoca Beşiktaş ne durumlara düştü :wassat::(

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Ben yenerler sanmıştım. Zaten İddaam da yattı bunlar yüzünden puufff :S

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
maçı izlemedim daha doğrusu Galatasarayın maçını izlerken goller geliyordu sağ üst köşede.yenen gollere baktımda çok acemice.savunma berbat yazık olmuş hakkaten.

vabeste

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yine aynı defans yine hakan yine ertugrul sağlam yine fark.bi ara liverpool aklıma geldi dediğim anda maç bitti...rezil etti bjk bizi.gruplara bile kalamadı.fb diyorlar ama ligde 2-3 maç kazanınca yüksekten uçuyorlar...takım berbart.

likable06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vallahi Fenerbahçeliyim ama fener bile şu haliyle beşiktaştan iyi oynuyor:) Demekki neymiş Kadıköyde Final oynayacaz demekle final oynanmıyormuş .Önce kupaya katılmak lazım:):):)

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Rezil bir beşiktaş vardı ortada ! diyecek söz bulamıyorum.

Bullhenct

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Jackson'ın attıqı iLk qoL mükémméLdi... Ayakta aLkışLanacak kadar qüzéL bir qoLdü...

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Beşiktaş,yetmedimi Türkiye'yi rezil ettiğin?

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bu maça üst verdim , bir hayli üst bittiğini görüyorum...

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya bu yönetim bu transfer politikası bu mantalite yine fiyasko olacaklar bu senede...
bakma kötü oynadıkları maçları kazandılar ligde.lig uzun bakalım hayırlısı :)

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
:icon_-1:lanet olsun olmaz ya böyle amatörlük!!yakışmadı beşiktaşımıza bunu hep yapar oldular:(

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
zapo sivok işte dünya yıldızları :)
ya dünyanın parasını harcadılar taraftarı kandırdılar yazık valla ya...

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Şu Jackson'ı Fenerbahçede görmek isterdim :)

ıslamaköfte

Asistan
Reaksiyon puanı
4
zapo sivok işte dünya yıldızları :)
ya dünyanın parasını harcadılar taraftarı kandırdılar yazık valla ya...

sivok oynamadı ki kardeşim. zapo da tek başına bu kadar ancak. kazmalık gökhan zan ve kaleci kılığına girmiş o soytarıda

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
UlAn yeter be utanma denen birşey vardır odamı kalmadı ne işe yararsınız ya adam gibi oyun oynamayıdamı unuttunuz ya mahalle maçımı lan bu haketmiyorsunuz o formayı, Milet Beşiktaşı değil o formanın hakkını veremeyenleri eleştirin LÜTFEN...

DogukanDogu84

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sinan Engin ne diyecek merak ediyorum."Şu Avrupalı Hakemler gene yaktı bizi..." :D :D

vabeste

Asistan
Reaksiyon puanı
0
keşke sivasın hakkın yenmeseydide o oynasaydı..onlar böyle ezilmezdi :D

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
beşiktaşımızın her maçında stadımız hınca hınç dolu taraftar tüm ruhuyla statda ancak beşiktaşa beşiktaş formasını giydiğinde bir nouma hırçınlığıyla oynayacak adam lazım.beşiktaşa parayla satın alınacak futbolcu değil beşiktaşı kalbinde hissedecek savaşçı lazım!!

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
beşiktaşımızın her maçında stadımız hınca hınç dolu taraftar tüm ruhuyla statda ancak beşiktaşa beşiktaş formasını giydiğinde bir nouma hırçınlığıyla oynayacak adam lazım.beşiktaşa parayla satın alınacak futbolcu değil beşiktaşı kalbinde hissedecek savaşçı lazım!!

amokachi işte ;) :D

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Kaleci naapsın ya yine kaç tane gol kurtardı Hakan helal olsun.Asıl defans yayık gibi, her gelen geçiyor. Eğer o Gökhan Zan futbolcuysa bende C.Ronaldoyum.!!! Ben o adamı top toplayıcı olarak bile stada sokmam.. O kadar fırsat kaçarsa atamazsan her geleni yersin işte. Sadece delgado birşeyler yapmaya çalıştı. bobo, tello ve tüm yabancılar hikayeydi. 1 gol atsalardı başta şimdi böyle olmazdı. Çok kızdım yabancı oyunculara, aldıkları paralara yazı yani...

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Ulan birde gitme diye yalvardıkları adam gökhan zan ya yok böle bişi

vabeste

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Allahtan ibrahim üzülmez yoktu yoksa ....... :D

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
G.Zan essahtan oyuncuymuş gibi Euro 2008'den sonra "eh bakalımda daha iyi teklif olmazsa Beşiktaş'ta kalırım" diyodu..yazık valla yazık, ben olsam anında kovarım öyle adamı. topçu değil top bile olmaz ondan!

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Bir Türk takımı olarak kötü olmuş ...

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Ertuğrul hoca ne yapsın dicem ama onunda bazen hataları oluyo, yahu ne zaman gökhan oynasa takım banko gol yiyor

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
PAF takım cıksa yenerdi be...