Metal kasa

tolunayucel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Metal kasa telefon önerisi olan var mi? Max 1500 tl

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Samsung'da alpha ve note 4'de var belki başka telefonlarında vardırda bilmiyorum tam.

HTC'de olması lazım One serisinde sanırım.

Apple'ın ürünlerininde belli bir kısımları metaldi yanlış hatırlamıyorsam.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Alüminyum xperia z1c z2 bulabilirsin. Htc one m7 bulabilirsin. Huawei ascend g7 bulabilirsin. Casper cihazlar da aluminyum kasaya sahip. Ama tek şartının metal kasa olmasi düşündürücü. Htc one e8 1499 tl mesela ama kaliteli bir plastik var

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Alüminyum xperia z1c z2 bulabilirsin. Htc one m7 bulabilirsin. Huawei ascend g7 bulabilirsin. Casper cihazlar da aluminyum kasaya sahip. Ama tek şartının metal kasa olmasi düşündürücü. Htc one e8 1499 tl mesela ama kaliteli bir plastik var

Aga bende bunları saymayı düşünüyordum ama arkadaş metal istemiş, metal kasaya sahip pek telefon yok o yüzden 1500TL'ye de metal kasalı güzel bir telefon bulabilirmi bilemiyorum şimdi.

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Biraz daha para koy üstüne Z3 compact al bence

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
HTC One M7'den daha metal yok. Bu fiyata.

tolunayucel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim. HTC one kötü fikir değil

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Teşekkür ederim. HTC one kötü fikir değil

Oneyi boşverin, bu metal kasa sevdası nerden geldi? şartmı metal kasa olması?

Yani one eskidi artık daha iyi telefonlar var HTC zaten malzeme kalitesinde gayet başarılı bir marka, E8, Desire 820 M7 gibi modeller var.

Fiyatları uygun değilse bütçenizi yükseltmeye çalışın yada indirim yakalamaya çalışın.

One almak yerine LG G2 alın oneye göre daha performanslı bir cihaz.

tolunayucel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oneyi boşverin, bu metal kasa sevdası nerden geldi? şartmı metal kasa olması?

Yani one eskidi artık daha iyi telefonlar var HTC zaten malzeme kalitesinde gayet başarılı bir marka, E8, Desire 820 M7 gibi modeller var.

Fiyatları uygun değilse bütçenizi yükseltmeye çalışın yada indirim yakalamaya çalışın.

One almak yerine LG G2 alın oneye göre daha performanslı bir cihaz.

Ben sadece metal kasa telefon istiyorum. Performans olarak whatsapp facebook vb. Kasmasin yeterli.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ben sadece metal kasa telefon istiyorum. Performans olarak whatsapp facebook vb. Kasmasin yeterli.

Tamamdır anladım.

Size HTC öneriyorum hem stabil hemde uzun ömürlü telefonalar metal kasaya sahipler yanlış hatırlamıyorsam.

İşlemcileri grafik işlemcileri ram'i gayet yeterli sizi uzun zaman performanslı bir şekilde idare edicektir şu anda piyasada oynatamayacağı oyunda yok.

tolunayucel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamamdır anladım.

Size HTC öneriyorum hem stabil hemde uzun ömürlü telefonalar metal kasaya sahipler yanlış hatırlamıyorsam.

İşlemcileri grafik işlemcileri ram'i gayet yeterli sizi uzun zaman performanslı bir şekilde idare edicektir şu anda piyasada oynatamayacağı oyunda yok.

Teşekkür ederim yorumunuz için.