Mesut Özil Zonguldak'ta!

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
[TABLE="align: left"]
[TR]
[TD]
211220111928473545280_2.jpg
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İspanya'nın dünyaca ünlü kulübü Real Madrid'te oynayan Türk kökenli futbolcu Mesut Özil, lige verilen arada 2 günlük tatil için memleketi Zonguldak'ın Devrek İlçesi'ne bağlı Hışıroğlu Köyü'ne geldi.

Mesut Özil, Liverpool'dan transfer teklifi aldığı söylentilerine, "Madrid'te çok mutluyum" diye cevap verdi.

Mesut Özil, kardeşi Mutlu, yeğeni Serdar Özil, arkadaşları Barış Çitfçi ve Ramazan Yağcıoğlu ile birlikte özel bir uçakla Çaycuma İlçesi'ndeki Zonguldak Havaalanı'na indi. Mesut Özil'i burada amcası Cevdet Özil ile Çaycuma Belediye Başkanı AK Partili Mithat Gülşen ve Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin çiçeklerle karşıladı. Mesut Özil, havaalanında kendisi için, 'Alemin kralı geliyor' ve 'I love you Mesut' sloganları atan bir grup genç ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

KÖYDE 2 GÜN KALACAK
Mesut Özil, daha sonra bir taksiyle Devrek İlçesi'ne bağlı Hışıroğlu Köyü'ne geçti. Amcası Cevdet Özil'in evine misafir olan Mesut Özil, kendisini kapıda karşılayan yengesi Emine Özil'in elini öptü. Kapıda gazetecilerin sorularını cevaplandıran Mesut Özil, en son 1.5 yıl önce geldiği köyünde yeniden bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi. Takıma verilen 1 haftalık izinin 2 gününü köyünde amcasının yanında geçireceğini belirten Mesut Özil, "2 günümü toprağımda geçireceğim. Çok mutluyum. Arkadaşlarımı, ailemi göreceğim. Dedemin, babaannemin mezarını ziyaret edeceğim. Çocukluğum burada geçti. Bu yüzden unutmam burayı. Babaannem, dedem sağken her yaz buraya geliyordum tatile. Şimdi amcamlar, yeğenlerim burada" diye konuştu.

MADRİD'TE MUTLUYUM
Mesut Özil, Hamit Altıntop ve Nuri Şahin ile birlikte aynı takımda oynadıklarının hatırlatılması üzerine, "Çok iyi arkadaşız. Zaten Almanya'dan tanıyordum onları. Şimdi Madrid'te benle birlikte oynuyorlar. Çok iyi arkadaşlarım, dostlarım. Çok seviniyorum aynı takımda oynadığım için. Nuri de ilk golünü attı, çok sevindim" şeklinde konuştu.

Mesut Özil, Liverpool'dan transfer teklifi aldığı yönündeki soru üzerine ise, "Madrid'te oynuyorum ve çok mutluyum orada. Başka bir şey söylemek istemiyorum" dedi.

Özil, Jose Mourinho ile aralarında sorun olup olmadığı yönündeki soruya ise, "İzindeyim, o konuda bir şey söylemek istemiyorum" diye konuştu.

[SDNTV]http://ntvmsnbc.mncdn.net/NtvSpor/919e96a4-5519-44dc-8013-fa5d6c7f7e94.flv[/SDNTV]

DHA

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Hemşerimmiş ya şimdi öğrendik bak:)

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Amcamgillere geldik diyor yav. :D

M.Uzun

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
ilk defa türkçe konuşmasını izledim :) maçlarda küfürleri duyuyordum ama böyle düzgün konuşmasını ilk defa :D

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Türkçe bilmiyor sanıyordum biliyormuş demek

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
2 Gün kalıp gitçekmiş..#

--- Mesaj Güncellendi ---

2 Gün kalıp gitçekmiş,, toplam tatili türkiyede 5 gün..#

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Köylü!!!
Ben de köylüyüm...
Köylü olmak alay edilecek bir şey mi?
Siz şehirlerde patronların kölesi iken köylü köyünde kendi kendisini patronu!

Konuşmasını mı yadırgadınız?
Köylü bir insanın en doğal şekilde kimseye kendini beğendirme çabası olmadan tamamen kendisi gibi konuşması mı komik olan?

Zannedersiniz ki bu "şehirli" arkadaşların soyları saraylara dayanıyor!

Olayın diğer tarafı...
Mesut ne yapmış!
tatili çerçevesinde akrabalarını ziyaret etmek istemiş
Bundan daha doğal ne olabilir?
Bunun haber niteliği nedir onu da bilmiyorum...

Eee tabi "Sıla-i Rahim" diye bir kavram var dinimizde...
İnsanlar bunu unutunca böyle garip durumlar çıkıyor ortaya!

Sıla-i Rahim: Akraba ve yakınları ziyaret etme, hallerini ve hatırlarını sorma, gönüllerini alma anlamında bir İslam ahlâkı terimi.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
boşuna yazmışsınız [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]ın dalga geçmediğini adım gibi biliyorum

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Dalga geçilecek bir durum yok konuşması çok doğal ve sempatik. Velev ki dalga geçtik diyelim, Adam Real Madrid'te tüm dünya tanıyor. İstediğini alacak parası var, genç Dalga geçsek ne olur geçmesek ne olur :)

Dip Not: :[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] ın dalga geçmek amaçlı söylemediğini düşünüyorum

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
adam espri yapmış mevzu nereye gitmiş :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Genelde böyle yükselen insanlar aslını inkar eder ama Mesut vefalıymış gerçekten. :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Adam almanyada büyüyüp dünyaca ünlü bi futbolcu olunca insan tiki bişey bekliyor, amcamgillere geldik demesi beni de benden aldı :D

meLodrama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla ben görünce gıcık oluyorum bana yapmacık geliyo bu adam dövesim geliyor. Türk kökenli olabilir ama almanya vatandaşı olması zaten başta beni gıcık ediyo ben bu adama Türk gözüyle bakamıyorum bakmakta istemiyorum zaten şu günlerde.