Mesut: G.Saray Hayal Krıklığına Uğrayabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
[h=2]Devler Ligi’nde karşılaşacakları Galatasaray’ı öven Real Madrid’in Türk kökenli futbolcusu Mesut Özil, her sonucun mümkün olduğunu söyledi. İstanbul’a gideceği için heyecanlı olduğunu da belirten Özil, “Üzgünüm ama oradaki dostlarım hayal kırıklığına uğrayabilir” dedi. [/h]
130329-mesutozil.hmedium.jpg

MADRİD - Real Madrid’in Türk kökenli futbolcusu Mesut Özil, Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’la oynayacakları çeyrek final maçları öncesinde açıklamalarda bulundu. Milliyet gazetesine konuşan Mesut Özil, Drogba ve Sneijder’le kadrosunu güçlendiren Galatasaray’a övgüler yağdırdı.
Özil, “İyi bir dönem geçiriyorlar. Elinde de çok önemli oyuncular var. Bize karşı da ekstra motivasyonla oynayacaklarını düşünüyorum” dedi.

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Morinho’nun Türkiye’ye gelerek Galatasaray’ı izlediğini hatırlatan Özil, “Bize ilk olarak işimizin hiç de kolay olmadığını söyledi. Galatasaray’a karşı elbette önlem alacaktır” diye konuştu.

La Liga’da şampiyonluk şanslarının azaldığına dikkat çeken Özil, “Ligde iyi bir sezon geçirmedik, bu yüzden Şampiyonlar Ligi’ne odaklandık. Bu kupayı almak istiyoruz” dedi.

Her sonucun mümkün olduğunu dile getiren Özil, şöyle konuştu: “Turun ortada olduğunu düşünüyorum. Bernabeu’da iyi bir skor almalıyız. Bu bilinçle çıkacağız. Sonuçta ateşli bir taraftarın karşısında rövanşı oynayacağız. Kâbus görmek istemiyorsak, Madrid’de avantajı yakalamalıyız.”
İstanbul’a geleceği için heyecanlı olduğunu da belirten Özil, “Birçok arkadaşım ve dostum orada. Üzgünüm ama bazısı bundan dolayı hayal kırıklığına uğrayabilir” dedi.

Kaynak

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hayal kırıklığı mı?

Bazıları için Real Madrid ile antrenman maçı bile oynamak hayal iken, biz ŞL de çeyrek final oynuyoruz.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Sizde hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz :)

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Galatasaray hayal kırıklığına uğramaz çünkü karşısında dünyanın en güçlü takımlarından biri var.
Ancak Galatasaray dünyanın en güçlüsü karşısında oynasa bile korkmaz, aslanlar gibi oynar.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Rakibe saygı diye bir şey var hocam. Gaziantepspor değil bu. Real Madrid.

Adamların bütçeleri ile, Türkiye'de bir lig kurarsın. [MENTION=272730]Kadir Sekme[/MENTION]

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Neden küçüklük olsun dünyanın en büyük iki takımından biriyle oynuyorsunuz ve maçta mahalle maçı değil şampiyonlar ligi. İki takim hiçbir alanda denk değil realin dünyada hiçbir takımı yenmesi süpriz değil buna barcelona da dahil. Çıkar aslan gibi oynar yener yada yeniliriz önemli olan bu seviyede heycani bize yaşatan takımımıza teşekkür etmektir. Elensekte Şampiyonlar ligi kupasini bile alsak bu takdiri takımımız haketti bile.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Gurur duyuyorum Galatasaray ile... Oradaki maçı bilemem ama buradaki maç onlar için çok zor olacak...

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Mesut Galatasaray'ın büyüklüğüne vurgu yapmış. Galatasaraylı arkadaşlar biz o kadar büyük değilize getirmiş.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bu maç GS için ülkemiz futbolu için iyi bir vitrin...
burda Gs ye düşen yenilse de iyi futbol oynamaya çalışmak bize düşen ise ülkemizin takımını desteklemek
Bir Beşiktaşlı olarak rakibime başarılar diliyorum.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Rakibimizin büyüklüğünün farkındayız, küçümsemiyoruz. :D

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Takım olarak oyuna iyi konsantre olursak iyi bir skorla döneceğimizi tahmin ediyorum.

Grup maçlarında iken ManU maçı buna en iyi örnek. Zorlu maçlara çok iyi motive oluyoruz...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
iki takımında büyüklükleri ortada üzerine konuşmaya gerek yok. fakat galatsaray bu yollardan daha önce geçti. real madrid'in nasıl oynadığı belli ama galatasarayın belli olmaz.
ortaya yüreğini koymuş 11 adam daha önce bu yolda yürüdü şimdi de olmaması için bir sebep yok. galatasaray kazansada kaybetsede tebrik edilecektir .

TsamV

Asistan
Reaksiyon puanı
0
göreceğiz kim hayal kırıklığına uğrayacak.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Elenirsek bu bizim için hayal kırıklığı olmaz en azından dünyanın en güçlü 5 takımından biriyle Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalinde karşılaşacağız.

Turu yine de geçebiliriz diye düşünüyorum geçemezsek de şaşırmayız.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Benim takıldığım nokta Real Madrid'i çok büyütmeniz, Trabzonspor zamanında İnter'i yenmedi mi? Ya da dışarıdan bir örnek ile Rubin Kazan ; Barcelona'yı yenmemiş miydi? Kolay değil ama zor da değil, imkansızlaştırmamak lazım.

Sonuçta karşı takımda oynayanlarda insan. Bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum. Galatasarıyın ; ne farkı var rubin kazandan trabzonspor'dan. Ben yapılabileceğine inananlardanım. En az milli maç kadar heyecanlı bir seyir olacak benim için.

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Gerçekleri söylemiş Galatasaray ve Real Madrid'i karşılaştırınca kadro değerinden tut bir çok şeye kadar Real üstün, ama tabi bizim şampiyonlar liginde çeyrek final oynamamızı kıskanan içimizdeki irlandalılar o akşam oturup muhteşem yüzyılı izler sanırım.

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
görecez bakalım mesut efendi !!! tam tersi olmasın..
dua edin ilk maçı kazanın !!!
ordan yenilmeden çıkarsak kim hayal kırıklığına uğrar görürsün..#