Messi mi, Maradona mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Messi mi, Maradona mı?

• Messi

Kullanılan: 61 61.0%
  • Maradona

Kullanılan: 39 39.0%

• Kullanılan toplam oy
    100
K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Bence Maradona. Messide iyi ama maradonanın yerini tutamaz.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
arkdaşlar messı barcelonadan ayrılıpda celta vigo da oynar mı yada la lıganın sondan 1cı takımına transfer olur mu bu sorunun cevabını verın sonra oturup tartışalım messi mi maradona mı dıye he bırde transfer olsa bıle 3 sezonda o takımı şampıyon yapması artı arjantın mıllı takımını da dunya sampıyonu yapması lazım var mı messı de o yürek ??

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
arkdaşlar messı barcelonadan ayrılıpda celta vigo da oynar mı yada la lıganın sondan 1cı takımına transfer olur mu bu sorunun cevabını verın sonra oturup tartışalım messi mi maradona mı dıye he bırde transfer olsa bıle 3 sezonda o takımı şampıyon yapması artı arjantın mıllı takımını da dunya sampıyonu yapması lazım var mı messı de o yürek ??

muhtemelen cevap veremeyeceksin ama yine de insaflı olmayacağım. messi diyorum, futboldan anlıyorum.

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar bana genelde maradona dedikleri için kendisiyle aramızda bir yakınlaşma var o nedenle maradona.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] adam o lafı söyleyerek aslında futboldan anlamayan siz, adam değilsiniz demeye getiriyor. onun yorumunda düzeltme yok ama ben hak ettiğini verdiğim zaman ağır olmuş oluyor?