Messenger'da yeni sürüm var uyarısını kaldırma

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kamera tek taraflı açılıyor mu yani? Ben tamamen engellendi diye biliyorum açılıyorsa ne ala.

OnLy67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ewt bu sürüm dha iyi tek tarflı kamera dha gzl

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bu Resource hacker çok süper iş yapıyor yaa..

hope

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows Live Messenger 14.0.8117.416 kullanıyorum. İlk mesajdakileri uygulayıp, sürüm numarasını 15.4.3555.308 yaptım, ancak hala yeni sürüm uyarısı çıkıyor ve oturum açamıyorum. Windows Vista modu da işe yaramıyor. XP modunda açınca her açılışta izin istiyor ve MSN'de ne dinliyorum özelliği çalışmıyor. Bilgisayarımda Windows 7 Ultimate 64 bit yüklü. Başka bir çözüm önerisi olan var mı?

Edit: Halletim. Uyumluluk kısmında Windows Vista SP2 yerine Windows Vista'yı seçtim ve hem oturum açabiliyorum, hem de MSN'de ne dinliyorum özelliği çalışıyor.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ben de bi problem yok Vista SP2'de de oturum açabiliyorum. Halletmene sevindim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
home premium 64 verdiğiniz messengerı indirdim gerçi onda foto ve movie maker yüklenmio hata diyor ama 1 sene önce denedim yine denedim .hacker programı orjinal dosyayı değiştiremessin uyarısı veriyor başka dosyayla değştirmioda farklı kaydetten de olmadı bunu bu şekilde nasıl yapıosunuz siz nesiniz böyle salakmıyım ben olmuyor kafayı yicem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
home premium 64 verdiğiniz messengerı indirdim gerçi onda foto ve movie maker yüklenmio hata diyor ama 1 sene önce denedim yine denedim .hacker programı orjinal dosyayı değiştiremessin uyarısı veriyor başka dosyayla değştirmioda farklı kaydetten de olmadı bunu bu şekilde nasıl yapıosunuz siz nesiniz böyle salakmıyım ben olmuyor kafayı yicem
sabaha kadar uğraştım olmadı ve uyuya kalmışım ayrıca sabah elektrikler kesilmiş gözümü açtığımda az bi pil ve yeniden bağlanması bekleniyor diyen bi msn vardı.
elektrikler gelince kendi kendne oturum açtı.. ancak o hevesle plus yüklememle herşey başa döndü.
sabahtan beri başka yolunu araştırırken http://www.tamyukleindir.com/eski-surum-msn-kullanmak-isteyenler-icin-cozum-81-85-plus-t353.0.html buradan baktım bide. 8.5 yerine 8.1 sürümü indirdim
exe dosyasını yine değiştiremiyordum ama bi kaç denediğim ve nasıl olduğunu bilmediğim bi şekilde baktım ki save yapmış hatırladığım kadarıyla linkteki resimde çıkan 8 in yerine 9 yapın dediği resimdekileri 15.4.3538.513 sürümü yazarak değiştirebildim ancak diğer bi aynı yerdeki 1 olan dosyayıda buranın içi sanarak ordaki yerlere de bu versiyonu girdim ve baazı versiyon numaralarını da mesela 1.0.0.0 falan yazıyorsa da 2 yaptım kimisinide 4 bunlar etkiledimi bilmiyorum ama.şu an tekrar yap deseler korkarım ama oldu bi sorun yok şuan aslında msnexe orjinali değiştirilemez gibi bi uyarı vermese herşey normal ve program işe yarıyor uzun oldu ama inanın nasıl becerdim bilmiyorum seviniyorum ama bidakine yapabilirmiyim onuda bilmiyorum=)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Resource hacker'i yönetici olarak çalıştırırsanız orjinal dosyayı değiştirebilir, tabi msn açık olmayacak.

Program files içindeki bir dosyayı değiştirmek istediğin için yönetici izni ister.

ospitall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar yardim lutfenn :(
Eski pc mdeki gibi,klasik messenger olsun istedim,yukledim 2009 diye,ama ses goruntu gitmiyo. Ustelik eski pc mdeki profil resimlerimi gostermiyo. Bazi msn hesaplarimdaki listem silinmis gibi gozukuyo. Daha da kotusu msn profilime yukardan tiklayinca sayfa dizayni degismis gibi sanki,eskiden arkadaslarim kimi eklemis,yada onlarin arkdas listelerini gorurdum simdi facebook gibi bisey olmus, people,blog,my profile diye ayirmislar guya yenilik :( cok rahatsizim. Nerden gectim bu yeni bilgisayara :(
Defalarca iobit uninsttaller ile farkli msn ler yukledim sildim sabaha kadar.Ama en yeni surumu inmiyo,2009 versiyonu iniyo(bundan memnunum ama 2009 versiyonu gibi gozukse de,profil sayfa dizayni eskisi gibi deil,vede hesabimdaki avatar fotolarim filan hicbiri gozukmuyo .Kac yillik msn hesabim sanki sifirdan bi yeni hesap gibi olmuss :() nolur yardim. Nerden basllcami sasirdim artik.Ben ne yapim tamamen bilgisiyardan messengeri kaldirip ,izlemem gereken yolu gosterin nolur. Not:KadikoyRAP,aslinda sana ozel msj atmak istedim,ama 15 msj yazmadan yollanmiyomuss forumda olmadi.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
konuyla ilgili bilgim yok, zaten benim bildiğim avatarlar falan bilgisayarda saklanır en son kullandığın avatar sadece diğer bilgisayarda da gözükür, o nedenle birşey diyemiyorum

ospitall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avatari filan gectim artik kadikoyrap,bari normal sesli yada goruntulu sohbet edebilsem,o bile yetecek. Ben suanda
"Windows Live messenger version 2009 ...8117.416" indirdim bi sekilde. Benim pc windows xp,ve 2011 surum messenger uyumsuz diye okudum,belki ondandir sorun dedim.2009 u indirdim ama simdide sesli gorusme ve cam gitmiyo :( Bu hatayi veriyor:"
Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70.."
Ne yapmaliyim acaba??

CarLosray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarı yeni formatladım ve bunu denedim oldu sağol [MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION]