Messenger nedir?

Sebastian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu MSN messengerda geçen dialoglar beni öldürüyor... yok resim isteyenler.. yok yüzünü göster diyenler oluyor. Arkadaşlar, muhabbetin tadı unutulmuş... herkes ayrı telden çalıyor. Uzaklardan insanlarla tanışıp konuşmadan ziyade görüp beğeniyim olayına dönüşüyor. Az önce ynei tanıdığım biri, benden fotoğrafımı istedi. Bende dur çıplak fotoğraflarımı gönderiyim dedim. "Yok ohaa.." "kalsın" dedi. İnanabiliyormusunuz sanki gönderecekmişim gibi. Kavrayabiliyormusunuz işin vehametini? :) Bilmiyorum sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
çıplak resime herkes aynı tepkiyi verir sanırım :D
msn olayı degil sadece heryer öyle oldu, begenmezsem konusmam mantıgı var insanlarda

Not: Konu başlığında ilk harfler büyük olacak ;) forum kurallarını okuyalım lütfen

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
yeni bi kız msn'i ekliyorum.. muhabbet selam nerden yaş " MSN ADRESİMİ NERDEN ALDIN ?? " vs.. gibi sorularla başlıyo..
muhabbet koyulaşınca kız.. " Cam açsana " der sen yok açmam faln dersin kız hadi yaa falander sen sende açıcanmı dersin kız açmaz.. doğal olarak sende açmazsın kız işi sinire bağlayıp oke " beni sil bi daha ekleme " der..
yani şuki edilen muhabbetin altında cam açtırma çıkıyo...

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
emubaltaci dedi ki:
çıplak resime herkes aynı tepkiyi verir sanırım :D
msn olayı degil sadece heryer öyle oldu, begenmezsem konusmam mantıgı var insanlarda

katılıyorum.ama ben mesenger ı tanımadığım insanlarla konuşmak için pek kullanmıyorum.bişekilde konuştuklarım eklidir ve onlarla konuşurum :) ...

bide "rektör" ne oluyo yaa :) nasıl yükseldin oraya :D türban konusunda ne düşünüyosun :P

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bende söyle söyliyim size o zamn.
karsınızdaki sizin kara kaşınıza kara gözünüze meraklı degil.
bayan olarak söylüyorum msn sohbet amaclıdır tamam ama biyerden sonra insan karsısındakini iyice tanımak istiyor.
malum öyle durumlar oluyoki evkli barklı adamlar gencim ayagına yatıp sohbete dalıyorlar. begenilmekten cok tanımaktır bu.

bunada hak vermek lazım demi.

Sebastian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Blue.Silk dedi ki:
bende söyle söyliyim size o zamn.
karsınızdaki sizin kara kaşınıza kara gözünüze meraklı degil.
bayan olarak söylüyorum msn sohbet amaclıdır tamam ama biyerden sonra insan karsısındakini iyice tanımak istiyor.
malum öyle durumlar oluyoki evkli barklı adamlar gencim ayagına yatıp sohbete dalıyorlar. begenilmekten cok tanımaktır bu.

bunada hak vermek lazım demi.

ilginç yaklaşım :S Kimse açmazsa gerek yok ki bunlara seviyeli muhabbetten kim zarar görür?

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
nası yani sizin msn listenizde tanımadığınız insanlar var mı :L

ben de yok ...o yüzden böyle sorunlarım da yok :D

Sebastian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fish dedi ki:

Messenger kendi tanıdıklarınızla konuşma amaçlıdır. Ama başka yollarla ICQ gibi tanıdığınız insanlarla muhabbet edebilirsiniz. Tanıyıp tanımama görüp görmeme olayı değil olay.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
benim msn kategorilerimde vardır..
misal akrabalrım olan msn, arkadaşlarım olan msn, ordan burdan toplanan msn adreslerim gibi ;D ;D

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
fish dedi ki:

bende de yok :)
ama sdn dekiler var :)

Mr.Fastfinger

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Benim listemdekilerin çoğu reel arkadaşlarım.Reel olmayan 3 - 5 arkadaşım var onlarlada görüştüm gerçek oldu :D O yüzden webcam aç,resmini koy diyen yok.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Eskiden klansavaşları,ogame vs. oynarken daha kolay organiz olalım diye eklerdim milleti sonra millet sapıttı.Hadi adın ne,kaç yaşındasın sorularını geçtim,millet direk kız mısın diye soruyo falan.****** *** nickten anlaşılmıyor mu(anlaşılmayacak gibide değil hani,o kişilere engellide diyemiyorum artık) ??? diyip geçtim hep sonra bigün bi açtım baktım 250 kişi falan var listede olmayacak bu iş böyle dedim,sadece okuldan arkadaşlarımı ve forumlardan bikaç kişiyi ekledim ve halimden memnunum.Öteki türlü 6 ayda 7 mail adresi değiştirmiştim (:

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
online arkadaşlık ortamına dönüştü evet :S

ama çıplak fotolarımı göndermem şimdiden söyliyim :D