Ayarlardan mesaj bildirim sesini değiştirebilirsinizİos 10.0.2 kullanıyorum messengerden biri mesaj atınca herkeste çalan genel messenger tonu çalmıyorda uç ton çalıyor whatsapp ta da aynı sorun var napmalıyım ?
Olmuyor yapıyorum ama yine aynı ton çalıyorAyarlardan mesaj bildirim sesini değiştirebilirsiniz
Hard Reset yapar mısınız home tuşu + power tuşu düzelmesi gerekiyorOlmuyor yapıyorum ama yine aynı ton çalıyor
o ıkı tusa aynı anda bastıgında hard reset atmaz zıra hard reset dıye bısı yoktur. reset vardır format vardır. bu arkadas yuklu uygulamayı sılıp tekrar yukledıgınde sorunun duzelcegını dusunuyorum.Hard Reset yapar mısınız home tuşu + power tuşu düzelmesi gerekiyor
Araştırdım ve çoğu insan böyle yapınca düzelmişo ıkı tusa aynı anda bastıgında hard reset atmaz zıra hard reset dıye bısı yoktur. reset vardır format vardır. bu arkadas yuklu uygulamayı sılıp tekrar yukledıgınde sorunun duzelcegını dusunuyorum.
dogrudur. o ıkı tus sadece telefonu bekleme yapmadan dırek kapatır gucu keser. bunu yapmak telefonu normal sekılde kapatmayla aynıdır degısen bısı yoktur demk ıstedım o ıdıAraştırdım ve çoğu insan böyle yapınca düzelmiş