Messageme Whatsapp'ı koltuğundan eder mi?

Reaksiyon puanı
10,327
Messageme Whatsapp'ı koltuğundan eder mi?

19525637.jpg

iPhone'ların en popüler uygulaması Whatsapp dönemi kapanıyor mu?

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma yazılımı olan Whatsapp'ın ardından ortaya çıkan Messageme uygulaması hızla yayılıyor. Öyle ki uygulama birkaç günde App Store'da en çok indirilen uygulamalar listesinde bir numaraya yerleşti.

Temelde bir anlık mesajlaşma yazılımı olan ve Whatsapp'ın aksine ücretsiz olarak indirilebilen Messageme uygulamasına e-posta veya Facebook hesabınızdan kaydolabiliyorsunuz. Tıpkı BBM (BlackBerry Messenger) mantığıyla çalışan Messageme'de arkadaşlarınızla konuşmanız için PIN numaranızı paylaşmanız gerekiyor. Bu özel 4 haneli kodu paylaştığınız arkadaşlarınızın sizi Messageme üzerinden eklemesiyle sohbete başlayabiliyorsunuz.

iOS kullanıcılarına özel bazı özellikleri de içinde barındıran Messageme ile iTunes üzerinden arkadaşlarınıza sevdiğiniz müzikleri gönderebildiğiniz gibi, fotoğraf, ses kaydı, konum bilgisi ve resim çizimleri gibi Whatsapp'da bulunmayan bazı özellikleri de kullanabiliyorsunuz.

Tabletlerde de çalışıyor olmasıyla Whatsapp'tan bir adım önde olan Messageme, 7 Mart tarihinde hem iOS hem Android platformları için yayınlanmış durumda. Özellikle son günlerde artan PIN kodu paylaşımları da uygulamanın hızla yayıldığını gösteriyor.

Bakalım Messageme Whatsapp'ı tahtından etmeyi başarabilecek mi?

kaynak

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
edemez kullanıllıp 2 gün sonra kullanmayı bıraktıp tekrar whatsappa döndüm. whatsapp yeni arayüzle beraber tahtan iniceğini sanmıyorum. ki ekleme sistemi felan var iphone da androidde bbm pin şeklini kıskananlar bikaçgün kullanır

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
whats app ile message me nin farkına bakmam lazım

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Bence edemez.Whatsapp çok yaygın.Bütün arkadaşlarım hala whatsapp kullanıyor.Messageme kullanmam için bir sebeb yok ortada.Popülerlik çok önemli.Whatsapp la baş etmesi zor.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Bloğumda yazdığım yazıya çok benziyor :confused:

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Olabilir kullanışı güzel ama millet sağda solda niye pin ini dağıtır onu anlamış değilim.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
3 gündür kullanıyorum ben beğenmedim zaten çevremdeki bir çok kişi kısa zaman da sildi :) alışkanlıklardan vazgeçmek zordur o yüzden pek parlak görmüyorum geleceğini :)

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Anca twittirda profiline bilmem ne pin yazan ergenler kullanır he şuda var tabi whatsappda yüklü durur telefonlarında :) Whatsapp kadar tutacağını sanmıyorum..

sercankd

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Whatsapp+ modifiyeli whatsapp uygulamasını kullanıyorum hiçbirine değişmem.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
müzikde tam göndermio zaten nakarat kısmını gönderio bende sandım telefonumda ki mp3 ü arkasıma oldugu gibi gitcek ios kullanıorum bende sildim :D

internetmimari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İkisi de kullanılır ama WhatsApp ile kıyas edilemez.Yapı farkları var birinde GPRS direk otomatik olarak tarama yapıyor diğerinde PİN gireceksinde vs. uzun iş bu Türkiye de işlemez.

bilisimhaber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
WhatsApp' ı biz kolay kolay bırakamayız ama Amerikalılar indirme verilerine bakınca vazgeçmişler bile :)

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Whatsapp'a böle bi rakip çıkartanın aklına şaşarım :) Benim whatsapp ı bırakmam için bi neden sölesin.Aynı mantıkta şeyi çıkarmışlar biraz cilalamış değişiklik yapmışlar adınıda messageme koymuşlar.biriyle rekabet edeceksen ve ettiğin şey piyasada tek ise, kendi ürününe öyle özellikler koyacaksın ki duyan anında geçecek.aynı şeyi parlatıp koymayla kimse alışkanlığını bırakmaz.ki bide işimiz yok milletten sil baştan pin toplayacaz :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Eğer uygulama iOS platformunda ücretsiz dağıtılırsa belki bir şansı olabilir. Zira WhatsApp AppStore'da ücretli olduğu için herkes almayabilir.

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Whatsapp'ın önüne geçebilmesi için önce Whatsapp'ın piyasadan çekilmesi lazım. :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bence Facebook' tan sonra Google+ 'nın tutmasını beklemek gibi bir şey buda.