Meslek lisesi bölüm

emre5589

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Bu sene 10. Sınıfın bölüm olarak muhasebeyi seçtim ama büro çıktı muhasebeye aldircaktim ama ailem din açısından sakıncalı olduğunu söyledi. Bende kararsız kaldı büro okusam ileride ne olabilirim ve muhasebeden iyi midir acaba ve zormudur?

Yusufunlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sene 10. Sınıfın bölüm olarak muhasebeyi seçtim ama büro çıktı muhasebeye aldircaktim ama ailem din açısından sakıncalı olduğunu söyledi. Bende kararsız kaldı büro okusam ileride ne olabilirim ve muhasebeden iyi midir acaba ve zormudur?
Kardeşim öncelikle merhaba öncelikle bu konuda senin aklına hangi bölüm yatıyorsa onu seçmelisin sonuçta gelecek senin geleceğin. Muhasebe ve büro yönetimi arasında pek bi fark yok iki bölümüde seçenler pişmanlar bizim okulda.

emre5589

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Peki bilişim nasıl bilgin varsa aydinlatabilirmisin. Ve de ben universitede öğretmenlik okumak istiyorum meslek lisesinde matematik yok son sınıfta ama kurslara felan gitsem arayı kapatabilirmiyim

Yusufunlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki bilişim nasıl bilgin varsa aydinlatabilirmisin. Ve de ben universitede öğretmenlik okumak istiyorum meslek lisesinde matematik yok son sınıfta ama kurslara felan gitsem arayı kapatabilirmiyim
Kardeşim ben şu anda son sınıfım bilişim ilgi isteyen bir bölüm hiç ilgi duymuyorsan düşünme bile bu bölümü 10.sınıfta 4 tane ders görürsünüz bunlar bilişim teknolojilerinin temelleri, programlama temelleri, teknik resim ve temel elektronik ölçme 11. sınıfta dal seçersiniz 3 tane dal var bunlar veri tabanı, web tasarımı ve ağ temelleri daha öğrenmek istediğin bişey olursa sorabilirsin seve seve cevaplarım ?

emre5589

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Tamamdır sağolasın usta yeni bi sistem çıkmış nakiller e devletten yapılıyuş dün akşam muhasebeye nakil yaptım hadi hayırlısı. Allah yolumuzu açık etsin.