Mesajları Bırakın Telefonunuz Yanıtlasın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alabula
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Telefonunuza gelen smslerin meşgul olduğunuzda otomatik yanıtlanmasını istiyorsanız yazımızdaki uygulama işinize çok yarayacak.

Meşgul olduğunuz durumlarda, telefonunuza gelen mesajların sizin yerinize otomatik olarak yanıtlanmasını istiyorsanız "SMS AutoReply" tabiri caizse bu iş için biçilmiş kaftan. Oldukça başarılı çalışan yazılım, çok kapsamlı olmasa da görevini layıkıyla yerine getirebiliyor.
Çeşitli ayarlar ile kişiselleştirilebilen uygulamaya, üç farklı mesaj atayabiliyorsunuz. Bu mesajlar içersinden istediğiniz birini, aktiflik süresi ile birlikte faaliyete geçirmeniz mümkün. Ekstra bir özellik olarak, kara liste fonksiyonuna da sahip olan uygulama, eklenen numaralardan gelen mesajlarda devre dışı kalabiliyor.
Screenshot0000461256766300.jpg

Uygulama Nokia N97 ve 5800XM ile de sorunsuz çalışıyor.
Kullanımı oldukça kolay olan yazılımın, geliştiricisi tarafından Symbian S60 3. Sürüm cihazlarda çalıştığı belirtilmiş olsa da 5. Sürüm Symbianlarda da hiç hatasız çalıştığını gözlemledik. Uygulamayı burada yer alan SDN Download sayfalarından ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
:: Günde ortalama kaç mesaj gönderiyorsunuz?
Yazan: Ahmet Gözütok
SDN - http://shiftdelete.net

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Ah symbian ah :)

300

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
50-60 arasında gönderiyorum - 70-80 arasında alıyorum, turkcell saolsun hep reklam hep reklam :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Ya telefon kafasına göre cevap vermeye başlarsa :D

(Yazmasa idim içimde kalırdı :D)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Günde ortalama 0 mesaj gönderiyorum. :D

Telefon kullanmayı sevmiyorum fazla. :)

Telefonla işim olmaya başlayınca ise kesinlikle Symbianlı bir model alacağım. :)

ramaknisnan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Günde değil ama, ayda ortalama 1-2 mesaj gönderiyorum. Daha çok konuşmayı tercih ediyorum.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493

80 -100 arası :)