D
Deleted member 216045
SDN Okuru
merhaba arkadaşlar. bu forumu açıldığından beri kullanıyorum,zamanında trtde bilişim rüzgarı programı vardı,bilgi yarışmasını kazandığım için pcnet dergisi vermişlerdi, yanında gelen cd nin içinden shiftdelete videoları çıkmıştı öyle tanışmıştım.
bu ay bir değişiklik olmuş sanırım. mesajlarda büyük harf kuralı vs diye başkası tarafından düzenlendi. burası malum foruma mı dönüşüyor acaba? yok nokta koymadın yok büyük harf kullan vs.. günümüzde zaten forum kullanımı iyice azalıyor bence insanları kaçırmayalım. internette bir çok şikayet görürsünüz malum forumda ki bu hastalık derecesinde ki kuraldan dolayı...
örnek şikayetler:
forum.shiftdelete.net
forum.shiftdelete.net
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
bu ay bir değişiklik olmuş sanırım. mesajlarda büyük harf kuralı vs diye başkası tarafından düzenlendi. burası malum foruma mı dönüşüyor acaba? yok nokta koymadın yok büyük harf kullan vs.. günümüzde zaten forum kullanımı iyice azalıyor bence insanları kaçırmayalım. internette bir çok şikayet görürsünüz malum forumda ki bu hastalık derecesinde ki kuraldan dolayı...
örnek şikayetler:

Technopat Sosyal hakkındaki görüşlerim
Evet arkadaşlar buraya yeni geldim ve sizlere Technopat Sosyal hakkındaki görüşlerimi paylaşacağım. Öncelikle o forumun en büyük problemi moderatörlerin klavye üzerinde türkçe öğretmeni olması. Konu başlığına soru işareti koymadım diye dün ban yedim ve onlara dedimki "Klavyem mekanik switch'in...

Technopat'tan nefret ediyorum. Üyeliği nasıl sildiriyorsunuz?
Ya tutturmuşlar "silmiyoruz, bak kurallarda silinmez yazıyor kullanmayıverin" diye, ona güvenerek milletin hesap silme taleplerini reddediyorlar. KVKK'den falan anlayan var mı? Resmi yollardan hesabı ve mümkünse mesajları sildirmek istiyorum. Mesajlar kalsa bile benimle hiçbir şekilde...

Technopat.net Forum Saçmalığı
Technopat.net için yazılan 'Technopat.net Forum Saçmalığı' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Technopat.net hakkında şikayet yazmak için tıklayın!

Technopat.net Sosyalin Moderasyon Ekiplerinin Ne Yazsam Ceza Vermeleri
Technopat.net için yazılan 'Technopat.net Sosyalin Moderasyon Ekiplerinin Ne Yazsam Ceza Vermeleri' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Technopat.net...

Technopat.net Noktalama İşareti Yüzünden Kısıtladılar
Technopat.net için yazılan 'Technopat.net Noktalama İşareti Yüzünden Kısıtladılar' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Technopat.net hakkında şikayet...