Mesaj Yazdığım Konuyu Bulmanın Yolu Var mı

onurxyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar siteye yeni üye oldum aradım ama bulamadım bazı konulara mesajlar yazıyorum onları tekrar nasıl bulabilirim profile falan baktım ama yok ??? şimdiden tşk ler

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
hangi bölüme yazdıysan oradan bulabilrsin veya bugün mesaj gönderdiysen yararlı linkler bölümünden yeni mesajlardan bulabilirsin.

leomessi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
hoşgeldin onurxyz yazan yerde adının üstüne tıkla çıkan sayfada istatistikler sekmesine tıkla orda var görürsün ;)

bug

Asistan
Reaksiyon puanı
7
bak şimdi kendi üye ismimim üstüne tıkla sonra açılan sayfada onuxyz adlı kullanıcının tüm mesajları yazan bir yer var oraya bas otomatik olarak listelenecektir.

onurxyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tşk arkadaşlar ilk konuyuda yanlış yere açarak güzel bir başlangıç yaptık :) hayırlısı

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Ben şöyle yapıyorum bi konuya cevap yazıyorum ve kendi üya ismime tıklayıp Daha fazla mesajını bul a tıklıyorum

ASAL02

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Profiline girip Sol araftaki menüden Ayarlatı değiştire tıklayıp Abonelik ayarlarını E-mail ile haberdar edilmek istemiyorum yaparsan yazdığın bütünn konulara abone olmuş olursn ve profilinden takip edebilirsin Forum kullanma konusunda biraz araştırma yapsan iyi olur ;)