Mesaj yazamıyorum!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan samedo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

samedo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ya arkadaşlar bazı konularda yorum yapmak istiyorum ama mesaj sayım 100 den az olduğu için yazamıyorum sayın adminler mesaj yazmama izin vermezseniz nasıl 100 mesaja ulaşabilirim sormak istiyorum,acaba bazı konular çokmu özel yorum gerektiriyorda benmi bilmiyorum bunu..Kusurluysam affola saygılar.

Eχe.CuƬioη

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ne alaka, burası sohbet odasımı bilyorsan yaz bilmiyorsan sus bak

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Kusurlu falan degilsin, bu herkes icin gecerli bir uygulamadir. Baska konulara mesaj yazarak mesaj sayini yükseltirsin o zaman istedigin konuya yorum yaparsin.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
forumumuzun bazı bölümlerinde 100 mesaj sınırlaması vardır. diğer bölümlerimizde dilediğinizce yazabilirsiniz.

samedo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sohbet odası olmadığını bizde biliyoruz yorum yapacaksam zaten bildigimden yapıyorumdur buraya boş boş takılacak kadarda zamanım yok senin gibi yorum yaparken dikkat et bilip bilmeden konuşma.moderatör arkadaşım bilgilendirmen içinde saol ayrıca neden böle bi sınırlama var bilmiyorum ama pek vaktim olmadığındanda konuyu fazla uzatmicam yinede tşk.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
ama o mesajlar da moderatörlerin onayından geçiyor:cursing::huh::huh::huh:
Elimizden geldiğince hızlı bir şekilde onaylıyoruz mesajları.
sohbet odası olmadığını bizde biliyoruz yorum yapacaksam zaten bildigimden yapıyorumdur buraya boş boş takılacak kadarda zamanım yok senin gibi yorum yaparken dikkat et bilip bilmeden konuşma.moderatör arkadaşım bilgilendirmen içinde saol ayrıca neden böle bi sınırlama var bilmiyorum ama pek vaktim olmadığındanda konuyu fazla uzatmicam yinede tşk.
Bazı bölümlerimiz provokatif söylemlere ve reklama müsait bölümler. Bunun için böyle bir uygulamamız var.

samedo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kolay gelsin..

underfire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşın da dediği gibi bu uygulamadan pek memnun olmayanlardanım.. uzun süredir bu siteyi takip ediyorum. ayrıca araç çubuğunu da yükledim ve haberleri sürekli takip ediyorum..

bir keresinde beni çok heyecanlandıran ve gerçekten ilgimi çeken bir haber altına yorum yazmak istemiştim ama bu sınırlamaya takılmıştım.. açık konuşmak gerekirse baya da kızmıştım bu uygulamaya :)

başka bölümlere mesaj yazıp mesaj sayınızı artırabilirsiniz deniliyo; ama bunu sonucu da ne olur söyleyeyim mi. birçok konu altında "teşekkürler, sağol dostum, eyvallah arkadaşım, güzel paylaşım vb." bir ya da iki kelimeden oluşan, sadece mesaj sayısını artırmak için yazılmış mesajlar...

bilmem anlatabildim mi...

Eχe.CuƬioη

Asistan
Reaksiyon puanı
3

İşine gelirse post kasma

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Elimizden geldiğince hızlı bir şekilde onaylıyoruz mesajları.
yiğidi öldür hakkını yeme demişler bu konuda süpersin:thumbup1::thumbup1::flowers::flowers::flowers:

Arkadaş arac çubuğu demiş bende yüklemek istiyorum nasıl olacak?

Eχe.CuƬioη

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yiğidi öldür hakkını yeme demişler bu konuda süpersin:thumbup1::thumbup1::flowers::flowers::flowers:

Arkadaş arac çubuğu demiş bende yüklemek istiyorum nasıl olacak?

Biraz açıklayabilirmisin sayfaları araç çubuğunamı eklemek istiyorsun ?

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Yöneticim 50 olsun bari siteyi severek takip ediyorum yorumdan mahrum bırakmayın bizi :(

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bence çok gerekli bir uygulama