Mert Ahmet
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 41
Mesaj göndere basınca "Sayfada kal", "Sayfayı Terket" uyarıları çıkıyor eskiden böyle birşey yoktu. Problem nerde acaba forumda mı yoksa bende mi ?
öyle olsaydı bende olmazdı ben waterfox kullanıyorum 8.0.1 sürümü ha eski sürümden yapıyorsa bilemem ama yeni sürümde de yapıyorsa bir problem var burdaBendede oluyor firefox!un son sürümünden kaynaklanıyormu ? :S
Aynı hata tüm tarayıcılarda mevcut hocamBendede oluyor firefox!un son sürümünden kaynaklanıyormu ? :S
Aynı hata tüm tarayıcılarda mevcut hocam![]()
O zaman sorun yok![]()
evet firefoxta ve diğerlerinde sorun yok![]()
Eğer alttaki Hızlı Cevap bölümüne birşey yazdıktan sonra vazgeçip yazıyı sildiğinizde ve silmediğinizde sekmeyi kapatmaya çalışınca bu uyarıyı veriyor. Bir nevi yazılanların boşa gitmemesi için.
Ama bu özellik forumda mı var, tarayıcının mı onu bende bilmiyorum.
genelde ben de firefox ile karşılaşıyorum bu hatayla. mesajı yazıyorum ve cevaplaya basıyorum. bana sayfada kal terket diye soruyor. kal da desem terket de desem mesajı göndermiş oluyor
Çerezleri sildikten sonra bir deneyin
tamam deneyeceğim fakat bu durum sürekli olmuyor. yani sürekli devam etse mantıklı bir çözüm çerezlerin silinmesi. eklemek de isterim ki birkaç aydır olmakta bu olay. dolayısıyla çok kez çerezler silindi fakat hala duruyor yerinde bu
edit: mesela bu sefer de olmadı. bundan bir önceki gönderdiğimde de