Merhabalar ;)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
AD : YOK
SOYAD : YOK
YER : YOK

Profilimde Benimle İlgili Görmüş Ve Göreceğiniz Şeylerin Tamamı Sahtedir Hiçbiri Gerçek Bilgi İçermemektedir :)

LaKaPP : Serseri Mayın ;)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tanışmayı birazcık geç yazmış olabilirim :) ancak insan olduguma dair kesin bilgiler yoktur :)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
durun bari kendimle ilgili biraz daha bilgi vereyimde ayıp olmasın :) masabaşı çalışıyorum vede hastayım sinir hastasıyım.. sinirlerimi kontrol edemiyorum.. genç yaşlarda çıkan bu hastalık başıma dert olmuştu o yaştan beri hap kullanıyoz...sakinleştiriciler çok ağır.. ancak uysal bir hayvana dönüşürümhap sayesinde... hap bitince kimse yanımda durmaz kaçarlar.. evim var kendime kendime ait bekarım cart curt vs vs evli kesinlikle değilim.. kendime ait odam var hapishane gibidir çünkü odadan dışarı çıkarsam evde kırılacak dökülecek çok şey var ondan dolayı çıkmam.. odada pc var vs vs.. masabaşı çalışmak ve bu hastalık yanyana getiremeyenler var.. doğrudur en başlarda zordu ancak alışınca insan alışıyo işte.. haplarım her ayın 23'ünde biter o gün evden dışarı kesinlikle çıkmam...sabah erkenden doktora giderim...hapları yazdırır alır ve kullandıktan tam 1 saat sonra işe giderim..

Yaşamak istemeyeceğiniz görmek istemeyeceğiniz hayat var bende pislikle dolu her köşesi saklanamazsınız sakalacank yer yok ;) ben gülerim daima gülerim bu kadar pisliğin içinde bitek ben gülerim :)

Kötü özelliklerim olarak küfür :D soyuna sopuna sayarım getirin kitabını bile yazarım olmadı imzada çakarım :) azaltmaya çalışıyom ilerleme kaydettik çok kaydettik küfürü çok azalttım ;) yoksa iki kelimeden teki değil her kelimem küfürdür :) sinir soyadımdır vs vs ;)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Seni GURTLAR mı büyüttü evlat :D

hocam kaderini kabul edeceksin ettikten sonra kurt büyütmüş aslan büyütmüş it büyütmüş ne farkeder ;) biz kaderimizi doğarken kabul ettik bundan sonra olacaklarda öncekiler gibi olacak zaten arada fark olmıyacak yani önceden ne olduki bundan sonra ne olsun yani bundan sonrada olacakların ta a....... :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hocam kaderini kabul edeceksin ettikten sonra kurt büyütmüş aslan büyütmüş it büyütmüş ne farkeder ;) biz kaderimizi doğarken kabul ettik bundan sonra olacaklarda öncekiler gibi olacak zaten arada fark olmıyacak yani önceden ne olduki bundan sonra ne olsun yani bundan sonrada olacakların ta a....... :)

Bu arada makaradan hoşgeldin diyemedim yahu :)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
beynin nasıl anlarsa :)

beyin ? gece gece ne içiyon bilader sen..su içiyon kafayımı buluyon..ula ben modum diye geçinenler bana büyük harf heryerde yazılmaz diye mesaj çekenler şu anlatım bozuklugunuda düzeltin..