- Reaksiyon puanı
- 49
Sayın SDN ailesi içinizde banada yer varmı ?

Tabikede war hoş geldin iyi forumlar......![]()
Eğer Bayansan Helal Olsun Sana... Niye Dersen SDN Artık Sanırsam Bir Bayan Üye Bile Kalmadı... Rengarenk Yazmıcan...
Veee 1.000 Mesajımı Bu Konuya Yazıyorum... Kendinden Gurur Duy.. Ama Renkli Yazmaman Gerek Flood Yapma Vee Tüm Yazılarını Siyah Yap...Porf Oldum Efeeem
Süpersin Yaww:mrgreen:Hoş geldin, iyi forumlar.
Renkli yazmıyoruz vurgu yapmak dışında. Sadeliği seviyoruz.![]()
Hoş geldin, iyi forumlar.
Renkli yazmıyoruz vurgu yapmak dışında. Sadeliği seviyoruz.![]()
Hoşgeldin
Seveceksin tabi de yazarak değil yaşayarak sev.Yaaaa bende moru seviyorum :sorry2::sorry2:
Süpersin Yaww:mrgreen:
Bu Arada İnadım İnat Dersen Banned Seni Bekler... Mor Yazmak Yokk Siyah Var. SDN'nin Tek Bayan Üyesi... Seni Kaybetmek İstemiyoruz
Özel Muamele Yapın Yaaa. Mor Yazsın Kızcağız. :kiss:içeriğin hepsi kalın ve renkli olmaz
üzgünüm
gelir gelmez üzdük seni![]()
içeriğin hepsi kalın ve renkli olmaz
üzgünüm
gelir gelmez üzdük seni![]()
Özel Muamele Yapın Yaaa. Mor Yazsın Kızcağız. :kiss:Ha Bu Arada Prenses Kalın Yazmakta Yok...
![]()
![]()
Tamam Özür Dileriz. Yaaaaa Beni Moderatör Yapın Yaa... Troy Duy Sesimi. Yeşermek İstiyorum. Filizlenmek. Fotosentez Yapmak İstiyorum. Metamorfozda...:excl::excl::excl::censored::censored::censored:
Sadece Bir Çıta:turned:hoşgeldin
bayan populasyonumuzu artırdın
Sende Mi Bayansın??? Kışın Nerdeydiniz Yaw. Konservenin Kapağını Yazınmı Hep Açıyorsunuzhoşgeldin aramıza
hoşgeldin sıranın sonunda boş koltuk var, ben çay koyum![]()
Tamam Özür Dileriz. Yaaaaa Beni Moderatör Yapın Yaa... Troy Duy Sesimi. Yeşermek İstiyorum. Filizlenmek. Fotosentez Yapmak İstiyorum. Metamorfozda...:excl::excl::excl:
hoşgeldin
bayan populasyonumuzu artırdın
hoşgeldin aramıza
Küsmeee Yaaaa Ne Oluuuuurrr. Lütfeeeeen:razz: =:donatello:Küstümki ben size![]()