- Reaksiyon puanı
- 13,064
Merhaba Hoşgeldin.
Okulda kızların saçını çektimde hiç kaçmadım ben ya o sayılır mı peki ?Okulda kızların saçını çekip kaçtın mı?
Aşık olmamışsın. İsteğin başka olmuş,Okulda kızların saçını çektimde hiç kaçmadım ben ya o sayılır mı peki ?
hocam ben bunun tarihe geçtiğini sanıyordumForumumuza hoş geldiniz, iyi forumlar dilerim. Lütfen bunları okuyun.
Forum Kuralları
ShiftDelete.Net Forum içerisinde uymamız gereken kurallar sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde tekrar elden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kurallarımızda takdir edersiniz ki tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur...forum.shiftdelete.net
Tarihe geçti derken, forum kuralları halen geçerli ve güncel.hocam ben bunun tarihe geçtiğini sanıyordum
hayır hayır o mesajı her böyle konu açana atıyorsunuz ya o espri tarihe geçti sanıyordum :/Tarihe geçti derken, forum kuralları halen geçerli ve güncel.
Espri değil, forum kurallarını okuması gerekiyor değil mi? Görmemiş olabilir diye bilgilendirme yapıyorum ve ben bunu her yeni gelen arkadaşımıza uygulayacağım.hayır hayır o mesajı her böyle konu açana atıyorsunuz ya o espri tarihe geçti sanıyordum :/
Diyorum ki beşiktaş kraldırrrEspri değil, forum kurallarını okuması gerekiyor değil mi? Görmemiş olabilir diye bilgilendirme yapıyorum ve ben bunu her yeni gelen arkadaşımıza uygulayacağım.
İşte bana bunlarla gel.Diyorum ki beşiktaş kraldırrr
Buğra.Adın ne?
Boyun Kaç?
Kilon kaç?
Ayakkabı ölçün kaç?
Telefonun marka modeli ne?
PC marka model?
Hoşlandığın kız var mı?
Araba var mı?
Çalışıyon mu?
Ne kadar maaş alıyon?
Ne kadar harçlık alıyorsun bayramlarda?
Parfüm kullanıyon mu?
Okulda kızların saçını çekip kaçtın mı?
Bu sene şampiyon gibiyiz sanki he.İşte bana bunlarla gel.
Daha çok erken bunu konuşmak için. Ligin ikinci yarısı başlasın 7-8 maç geçsin ondan sonra duruma göre konuşabiliriz. Umarım dediğiniz gibi olur neticesi.İzoly güzel marka.
Buğra.
190.
80.
Huawei P10 Lite.
840M İ5 5200 8GB 3200Mhz 480GB HDD.
Yok diyelim.
Var.
Evet.
7000.
350-400.
Evet.
Hayır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sene şampiyon gibiyiz sanki he.
Vay be. Hepsini cevaplamışsınız.İzoly güzel marka.
Buğra.
190.
80.
Huawei P10 Lite.
Yok diyelim.
Var.
Evet.
7000.
350-400.
Evet.
Hayır.
izoly ?İzoly güzel marka.
Buğra.
190.
80.
Huawei P10 Lite.
Yok diyelim.
Var.
Evet.
7000.
350-400.
Evet.
Hayır.
Bu sene şampiyon gibiyiz sanki he.
Yapmayın etmeyin.İzoly güzel marka.
İzoly nedir ! İzoly tararım ben tararım dolandırıcı hepsiYapmayın etmeyin.
Izoly, Turbox falan uzak durulması gereken markalar. O değilde tanışma başlığında konu buraya nasıl geldi.İzoly nedir ! İzoly tararım ben tararım dolandırıcı hepsi
İzoly milattan önce taşları birbirine vurarak işlemci yapmış gelmiş satmaya çalışıyorIzoly, Turbox falan uzak durulması gereken markalar. O değilde tanışma başlığında konu buraya nasıl geldi.
hocam siyaset yasak hemen deiştirin yorumu7000 maaş mı? Öyle maaşa laptop biraz hafif kalmış sanırım.
Hadi şimdi Forumda dönen Ağır sorulardan 3`ünü sorayım, konuda müharebe başlasın.
AKP mi CHP mi?
AMD mi İntel mi?
Müslüman mısın Ateist mi?
Ahsdahgdhsadga??? Hodri meydan
Forumun en ağır basan noktalarının soruları. Kinseyle siyaset tartışmasına girmiyorum.hocam siyaset yasak hemen deiştirin yorumu
sdn nitro var krdsm 30 tl ödemen lazımSizin fotoğraflarınız nasıl hareket ediyor arkdaşlar.
Wtf? Siz müslüman değilmisinizAKP ama keşke sadece İmamoğlu da AKP içinde olaydı.
İntel
Din olarak kendime bir taraf seçemedim malesef. Sevgi, Barış ve Adalet tarafındayım.
Müslüman değilim derken şartlarını yerine getirmiyorum. Pekte gerekli birşey gibi görmüyorum.Wtf? Siz müslüman değilmisiniz
Müslüman bir insan farzları yerine getirmek zorundadırMüslüman değilim derken şartlarını yerine getirmiyorum. Pekte gerekli birşey gibi görmüyorum.
Böyle dahada açıklayıcı oldu sanırım.
Onu diyorum işte. Farz ve şartlarını yerine getirmiyorum. Kendimi de müslüman görmüyorum.Müslüman bir insan farzları yerine getirmek zorundadır
ama kurallarda direk siyaset yasak diyorForumun en ağır basan noktalarının soruları. Kinseyle siyaset tartışmasına girmiyorum.
ben dinsiz miyim ozaman tamam farzlar sorunludur da farzı yapmayanda müslüman değil sayyılmazMüslüman bir insan farzları yerine getirmek zorundadır
Size ek birşey daha:Sizin fotoğraflarınız nasıl hareket ediyor arkdaşlar.