wzr0
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 24
merhaba ben burda yeniyim de.
Beğen tuşunun üzerinde bekletin farenizi.bişey sorabilir miyim. bazı mesajlarda gülen surat veya kızgın adam var. ama bende sadece beğeni işareti var. onu nasıl yapıyorlar?
Farenizi beğenin üstüne getirince orada kızgın falan çıkıyor.bişey sorabilir miyim. bazı mesajlarda gülen surat veya kızgın adam var. ama bende sadece beğeni işareti var. onu nasıl yapıyorlar?
Bir tane şekilli profil koy kendine böyle olmazçok teşekkür ederim arkadaşlar. merhaba. memnun oldum.
Güzel olurçok sevdiğim bi müzik grubunun gitaristini koysam nasıl olur sizce.![]()
gerek yok bura sandığın yer değilYalnız cümleye büyük harfle başlamalısın. Olası banlara maruz kalabilirsin?. Ben buraya 9 ay önce üye oldum. Daha banım bile yok?.
Hocam ben o sanılan yerden geliyorum. Alışkanlık olmuş yazım yanlışı yapamıyorumgerek yok bura sandığın yer değil
GİF koyuyoruz.Sizin fotoğraflarınız nasıl hareket ediyor arkdaşlar.
Profil fotoğrafın gayet güzel?! PSU konusunda benden yardım alabilirsin?. PSU bilgim var?.Sizin fotoğraflarınız nasıl hareket ediyor arkdaşlar.
Nokta (.) da koy. Şaka yapacağın zaman (!) işaretini kullan. Yoksa yanlış anlaşılma yüzünden lince maruz kalabilirsin?.Hoş buldum, memnun oldum![]()
Çok teşekkür ederim.Nokta (.) da koy. Şaka yapacağın zaman (!) işaretini kullan. Yoksa yanlış anlaşılma yüzünden lince maruz kalabilirsin?.
Abi çok erken oldu bbu aşk konusu açmasını bekle o zaman atarsın bunu :dHoşgeldin, acaba gerçekte kaç yaşında bir arkadaşımızsın?
Adın ne?
Boyun Kaç?
Kilon kaç?
Ayakkabı ölçün kaç?
Telefonun marka modeli ne?
PC marka model?
Hoşlandığın kız var mı?
Araba var mı?
Çalışıyon mu?
Ne kadar maaş alıyon?
Ne kadar harçlık alıyorsun bayramlarda?
Parfüm kullanıyon mu?
Okulda kızların saçını çekip kaçtın mı?
Daha sen dur anketimizi tamamlasın?Abi çok erken oldu bbu aşk konusu açmasını bekle o zaman atarsın bunu :d