Merhaba

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan necil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

necil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de uzun zamandır nette yazılar yazıyorum.Aranıza katılmak istiyorum.En çaylağınzı aranıza kabul edermisiniz. ;D

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hoşgeldin ne demek tabi ki kuralları oku demiyorum okumuşsundur mutlaka ;)

necil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayfanın yabancısı değilim onun için inanın okumadım..Ama inanıyorumki ilk başta nereye konu acacağımı şaşıracağım azıcık ikaz alacağım ama çok kısa sürecek ..Bugün kızmayın bari olurmu

++

LiuSiuS ilk cevabımı senden aldım çok teşekkür ederim.Hiç unutmam seni :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Hoş geldin gel gel çekinme :D

necil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Talha Sarı Ertunç ve Pesimist teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Kalın sağlıcakla...

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Hoşgeldin iyi paylaşımlar :)

Fakat forum kurallarını okumanı öneririm. ;) Ard arda mesaj yazamıyoruz....1

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Aramıza katılıp hemen kaçıyo millet :Dyahu 3 yorum yapılı gidilirmi :D

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Hoşgeldin nasıl yazılar yazıyorsun nette? Merak ettim. :*

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Merhaba foruma hos geldin ama kuralları okumamıssın kredi kartının numaralarını yazmamıssın neyse ben hallederim bana özelden gonder unutma guvenlık kodu nuda yaz seni moderatör yapacam bu forumda merak etme :D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Hoşgeldin arkadaşım kafana göre takıl

necil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tekrar merhaba sıcak sözlere çok teşekkürler. Dün bir bugün iki biliyorum az cevap yazabildim ama tatil günü olduğu için ...anlayın işte çok bakamadım.''Emelden '' üstadım sormuş nasıl yazıyorsun diye..Ben Onpuntoda (paylaşım-necil) diye yazıyorum daha çok.hemen hemen bir yıldır da oranın en çok okunanıyım.SDN 'ten te alıntılar yapıp tabi kaynak göstererek yazıyorum.Geçen gün SDN yönetiminden bir logo istedim sayfama yazıların altına koyabilmek için.O esnada yaptığım yazışmada ben de aranıza katılabilirmiyim diye sormuştum...ve yanınıza geldim ..biliyorum sizin sayfanızın ben çaylağı oldum şimdi ama burayada elimden geldiğince eklemeler yapacağım.İnşallah beğenilir zaten beğenilmezse sessizce ayrılırım.Bu sayfanın eskisinden olan ama şimdi yurt dışında yaşıyan akrabam var.onun sayesinde biliyorum SDN yi zaten.İlk dediği pesimiste dikkat et demek oldu...İşte böyle zamanla anlatırım kendimi...

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
necil dedi ki:
Tekrar merhaba sıcak sözlere çok teşekkürler. Dün bir bugün iki biliyorum az cevap yazabildim ama tatil günü olduğu için ...anlayın işte çok bakamadım.''Emelden '' üstadım sormuş nasıl yazıyorsun diye..Ben Onpuntoda (paylaşım-necil) diye yazıyorum daha çok.hemen hemen bir yıldır da oranın en çok okunanıyım.SDN 'ten te alıntılar yapıp tabi kaynak göstererek yazıyorum.Geçen gün SDN yönetiminden bir logo istedim sayfama yazıların altına koyabilmek için.O esnada yaptığım yazışmada ben de aranıza katılabilirmiyim diye sormuştum...ve yanınıza geldim ..biliyorum sizin sayfanızın ben çaylağı oldum şimdi ama burayada elimden geldiğince eklemeler yapacağım.İnşallah beğenilir zaten beğenilmezse sessizce ayrılırım.Bu sayfanın eskisinden olan ama şimdi yurt dışında yaşıyan akrabam var.onun sayesinde biliyorum SDN yi zaten.İlk dediği pesimiste dikkat et demek oldu...İşte böyle zamanla anlatırım kendimi...
ayyyy ben çok sevdim seni

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hoşgeldinn umarım farklı bir renk katarsın foruma ;)

necil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dead_ghost inşallah diyeyim dileğiine ama SDN üstadlarının eline su dökemiyeceğimi biliyorum önceliklle.Elimden geldiğince bir şeyler karalıyacağım ..

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Necil, cevabın için teşekkür ederim. SDN'de paylaşacağın yazılarını bekliyorum. :)

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Yazılarını bekliyoruz :) Bu arada akraban güzel ilk söylediği pesimist'e dikkat et :D :D harika doğru söylemiş akraban :P

reggea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hosgeldın bende yenıyım ıyı vakıt gecırecez burada.

Djlige meraklı olanlar benle ırtıbata gecebılırler