Devil Expression
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaslar ben Hakan.
Devil Expression dedi ki:souris46 dedi ki:bu arada hoşgeldin daha buraya yazmadan msnde başladık muhabbete![]()
![]()
[size=16pt]Evet abi hizli giris yaptim[/size]![]()
![]()
RadoN dedi ki:msnden tanıştık senine
burdanda hoş geldin diyeyim..hoş geldin devil..
kamçı odasına atın arkdaşı kuralları çiğnedi bugu bunu yapan yarın sıteyı ele gecırmekıcı gereklıprogramları bulup yonetıme el koyarsa hiçşasırmam agaç yaşken eğilirarkadaşlarbu arkdaşın cezasını bir an önce verilmesigerektiği söyleye yüzlercemailaldım insalar kurba istiyorlar yönrticileri uyarmak istiyorumlütfen 20 kamçı yeteryuureii dedi ki:Hoşgeldin ama site kurallarını okumamış gördüm seni.![]()
tugbagaleri dedi ki:kamçı odasına atın arkdaşı kuralları çiğnedi bugu bunu yapan yarın sıteyı ele gecırmekıcı gereklıprogramları bulup yonetıme el koyarsa hiçşasırmam agaç yaşken eğilirarkadaşlarbu arkdaşın cezasını bir an önce verilmesigerektiği söyleye yüzlercemailaldım insalar kurba istiyorlar yönrticileri uyarmak istiyorumlütfen 20 kamçı yeteryuureii dedi ki:Hoşgeldin ama site kurallarını okumamış gördüm seni.![]()
Tabiki soracaksın ... kuraları iyi oku denetimler benden geciyor istersem yıldızlarının ıkısını alırım şimdi yıldızsız kalırsınyuureii dedi ki:tugbagaleri dedi ki:kamçı odasına atın arkdaşı kuralları çiğnedi bugu bunu yapan yarın sıteyı ele gecırmekıcı gereklıprogramları bulup yonetıme el koyarsa hiçşasırmam agaç yaşken eğilirarkadaşlarbu arkdaşın cezasını bir an önce verilmesigerektiği söyleye yüzlercemailaldım insalar kurba istiyorlar yönrticileri uyarmak istiyorumlütfen 20 kamçı yeteryuureii dedi ki:Hoşgeldin ama site kurallarını okumamış gördüm seni.![]()
Senin bu kadar tepki göstermene sebep olan nedir anlayamadım. Site kuralları varsa bir düzen için vardır. Bundan sonra mesaj atarken sana sorarız, olmaz mı?
RE_6 dedi ki:şaka yapıyor yurei anlamadın mı ^^