Merhaba :)

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Ben bu foruma maxicep'te yaşadığımız haksızlıklar yüzünden geçtim. Ve yaklaşık 10 arkadaşımız daha teşrif edecekler muhtemelen. Umarız burada istediğimiz ortam ve yönetimi bulabiliriz :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Hoş geldin :) Kuralları okuduysan sorun yaşamazsın.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
hosgeldın ...umarım burdada haksızlıkla karsılasmazsın...zannetmıyorum da zaten...olmaz sdn de oyle bır sey....

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Yalnız alanları biraz farklı değil mi maxicep ile :)

Farklı lakin bizim amacımız zaten teknoloji değil de grubumuzu dağıtmadan en azından bir forum adı altında toplanıp hem birbirimizle iletişimi kesmemek hem de foruma katkıda bulunmak :)

hosgeldın ...umarım burdada haksızlıkla karsılasmazsın...zannetmıyorum da zaten...olmaz sdn de oyle bır sey....

inşallah çünkü çok haksızlık yaşadık..

En azından ceple ilgili bir yerden geliyorlar. :D

aynen :D

Reaksiyon puanı
2,148
Mobile katkılarınızı bekliyoruz o zaman, toplanıp geyik yapmaya gelmediniz inşallah :D

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Mobile katkılarınızı bekliyoruz o zaman, toplanıp geyik yapmaya gelmediniz inşallah :D

haha :D Yok ben şahsen android ve ios bölümlerinde bilgiliyimdir :) Bildiğim herşeyi de paylaşmaya hazırım :) Keza gelecek arkadaşlarım da bilgili ve paylaşımcılardır :closedeyes:

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ben bu foruma maxicep'te yaşadığımız haksızlıklar yüzünden geçtim. Ve yaklaşık 10 arkadaşımız daha teşrif edecekler muhtemelen. Umarız burada istediğimiz ortam ve yönetimi bulabiliriz :)

Hoşgeldiniz...

qmero

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hoş geldin, ve de sana ios ile ilgili sorumu soruyum :D :
bende iphone 3g var sürümü 4.1 ve kasıyor nasıl düşürebilirim? (iTunes den denedim ama internetim vınn olduğu için olmuyor) yada telefoncular kaç tl ye yapar ?

hukala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hoş geldin:) (Bu arada ben biyerden gelmedim 2 yıldır yakından takip ettiğim yerdir.Yazma gereği duydum niyeyse bende hoş geldim:)

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Tek tek yazmayayim :D herkese tesekkur ederim hosbuldum :)

Arkadasim senin sorununu pek bilmiyorum acikcasi da yanilmiyorsam bisey kaydi aliyorduk en kisa zamanda arastirip mesaj olarak bildiririm sana :)

araba5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hoşgeldin kardeşim benide hatırlarsın sanırım tartışmıştık senle :) Haksızlıklar dizboyu. orda iyice seviyesi düşmüş anlıcağın

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Hosbulduk :) Kimle tartistiysam ozur dilerim artik yeni bir sayfa burasi benim ve bizim icin :)