pu hahaha Recep Baltaş: BX500 Sorunsuz ssd dir crucial sonuçta ? RX 5700 XT Gaming X sorunsuzmuş pu hahahaHoş geldin. Burdan daha iyisi yok. Mikail Fidan'ın olduğu forumdan gelmişse:
Ekli dosyayı görüntüle 125838
Bunu duymuşsundur.
pu hahaha Recep Baltaş: BX500 Sorunsuz ssd dir crucial sonuçta ? RX 5700 XT Gaming X sorunsuzmuş pu hahahaHoş geldin. Burdan daha iyisi yok. Mikail Fidan'ın olduğu forumdan gelmişse:
Ekli dosyayı görüntüle 125838
Bunu duymuşsundur.
Yox, Google tərcüməsindən istifadə edirəm.Qardaş bizim tərəflərdəndi? ?
Uğurlu alınır.?Yox, Google tərcüməsindən istifadə edirəm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hoşgeldin karşimÖncelikle foruma üye olduğum için çok mutluyum, neredeyse bütün Türk forumları kullandım fakat SDN'den iyisini bulamadım. Forumu üye olmadan bir kaç gün takip ettim ve anladığım kadarıyla @EFI Shell gibi iyi insanlar var. Ben OC'li İnsan şimdiden tanıştığımıza memnun oldum foruma katkılarımı sağlamak dileği ile Hoşça Kalın!
SDN'den iyisini bulman imkansız zaten HoşgeldinÖncelikle foruma üye olduğum için çok mutluyum, neredeyse bütün Türk forumları kullandım fakat SDN'den iyisini bulamadım. Forumu üye olmadan bir kaç gün takip ettim ve anladığım kadarıyla @EFI Shell gibi iyi insanlar var. Ben OC'li İnsan şimdiden tanıştığımıza memnun oldum foruma katkılarımı sağlamak dileği ile Hoşça Kalın!