• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Merhaba SDN, Hoş geldim mod olayım :)

Arkadaşlar bu Melody: google botu, artık botlarda üye oluyor biliyorsunuz, güzelde bi resim seçmiş kereta.. . :D

Haklısın...
Yarın tekrar bir bakayım..Hala üyeciksem, tüm üyecikleri toplayıp eylem yapıcam..
Çok iyiyimdir bu konularda.

Biz de eylemleri bastırmakta çok iyiyizdir, yarın tekrardan bakarız duruma.:devil2::mrgreen:

Yaşasın haklı davamızın kutsiyeti:lol::D

Arkadaşlar bu Melody: google botu, artık botlarda üye oluyor biliyorsunuz, güzelde bi resim seçmiş kereta.. . :D

Bak editör olmayan moderatör, ben bot değilim..Ayrıca o resim değil fotoğraf ve kendi fotoğrafım...

Hem üyecik ol, hem açıklama yap..sağıma bakıyorum profösör, soluma bakıyorum doçent, önüm arkam editör mod...Zaten kendimi bu kadar rütbelinin arasında ezik hissediyorum, bir de siz böyle yapıyorsunuz fena halde güceniyorum bak:(

Bak editör olmayan moderatör, ben bot değilim..Ayrıca o resim değil fotoğraf ve kendi fotoğrafım...

Hem üyecik ol, hem açıklama yap..sağıma bakıyorum profösör, soluma bakıyorum doçent, önüm arkam editör mod...Zaten kendimi bu kadar rütbelinin arasında ezik hissediyorum, bir de siz böyle yapıyorsunuz fena halde güceniyorum bak:(

Bu sitede rütbe ayrımı yok ama, hepimiz aileyiz niye bu kadar takıyorsun, eyy üyecik. :D

Biraz daha mesaj at, o üyecik yazısı değişecek zaten.

Haklısın...
Yarın tekrar bir bakayım..Hala üyeciksem, tüm üyecikleri toplayıp eylem yapıcam..
Çok iyiyimdir bu konularda.

Mantıklı. Zaten düşündüğümüzde Üyecikler forumların en etkili kullanıcılarıdır. Sıkı bir eylemle ortalığı sallayacağına inanıyorum. :clover:

Bu sitede rütbe ayrımı yok ama, hepimiz aileyiz niye bu kadar takıyorsun, eyy üyecik. :D

Biraz daha mesaj at, o üyecik yazısı değişecek zaten.

"Hamdım, Piştim, Yandım"

Öğrenecek o da; sadece biraz zamana ve mesaja ihtiyacı var o kadar.

Bir de kim davet ettiyse usül erkan öğretmemiş, anlatmamış. Cık cık cık :D

Kendisini buradan esefle kınıyorum. :mrgreen::D

Editör olmak için mesaj yazmak olmuyor. Belli bi konuda çalışıp özgün haber yapmak gerekiyor. Öyle bi düşüncem yok yani (:

Ama söz, sen üyecik kalmayacaksın, tabi çabalaman lazım.. .:D

Editör olmak için mesaj yazmak olmuyor. Belli bi konuda çalışıp özgün haber yapmak gerekiyor. Öyle bi düşüncem yok yani (:

Ama söz, sen üyecik kalmayacaksın, tabi çabalaman lazım.. .:D

Bence de, bu gidişle yarına üye olur, adını da Uçuşan Üyeler başlığına yazdırır . :D

Arkadaşlar size çok komik bir resim göstereceğim.

Bu devirde hala üyecik kaldı mı ya?? :D

Millet mod olsun, editör olsun, asistan olsun, profesör olsun sen hala yerinde say üyecikk ol :)

Doğruyu söylemek gerekirse üyecik yazısı zamanında benide sinir etmişti:unsure:
Ama buradaki güzel ortamda vakit geçirdikçe alışıyor insan ve birde bakmışın buranın SDN nin bir parçası olmuşsun.
Gerçekten moderatör olma isteğin mi var, o zaman burayı incele;)

Küçükken sims oynardım, ordan mı kaldı acep? :D
Ehh sayılır ama WarCraft gibi yada türevi gibi daha büyük rpg oyunlar olsaydı yada bilgisayarda değilde kutu halinde satılan rpg olayınlarından olsaydı olabilirdi bak :) Hatta belki o zaman rpg modu bile olabilirdin :D

@spy dostum

@melody senin mesaj sayına ulaşınca yaşı 100 olur galiba

ahauhau yorumlar harika :)

hoş geldin, geleceğin modu :)
sen gönüllerin mod'usun yaa boş ver gerisini :P :D