Melodi fa-ke olduğunu düşünmeye başladım.
Fotoğraftaki sen misin?
Gece gece güldüm baya. Sen RPG oyunlar oynuyor musun peki MeLoDi?
Melodi fa-ke olduğunu düşünmeye başladım.![]()
Olucam işte
---------- saat 00:13 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:12 eklenmişti ----------
Fotoğraftaki sen misin?
Düşünmek için zaman ver onlara Melodi.
Sanırım oynasan bir hayli başarılı olurmuşsun gibime geldiOynamıyorum ama şuan süpermod rolünü üstlendim sanki :tongue:
Sanırım oynasan bir hayli başarılı olurmuşsun gibime geldi![]()
Haklısın...
Yarın tekrar bir bakayım..Hala üyeciksem, tüm üyecikleri toplayıp eylem yapıcam..
Çok iyiyimdir bu konularda.
Arkadaşlar bu Melody: google botu, artık botlarda üye oluyor biliyorsunuz, güzelde bi resim seçmiş kereta.. .![]()
Bak editör olmayan moderatör, ben bot değilim..Ayrıca o resim değil fotoğraf ve kendi fotoğrafım...
Hem üyecik ol, hem açıklama yap..sağıma bakıyorum profösör, soluma bakıyorum doçent, önüm arkam editör mod...Zaten kendimi bu kadar rütbelinin arasında ezik hissediyorum, bir de siz böyle yapıyorsunuz fena halde güceniyorum bak![]()
Bu sitede rütbe ayrımı yok ama, hepimiz aileyiz niye bu kadar takıyorsun, eyy üyecik.
Biraz daha mesaj at, o üyecik yazısı değişecek zaten.
Haklısın...
Yarın tekrar bir bakayım..Hala üyeciksem, tüm üyecikleri toplayıp eylem yapıcam..
Çok iyiyimdir bu konularda.
Bu sitede rütbe ayrımı yok ama, hepimiz aileyiz niye bu kadar takıyorsun, eyy üyecik.
Biraz daha mesaj at, o üyecik yazısı değişecek zaten.
Editör olmak için mesaj yazmak olmuyor. Belli bi konuda çalışıp özgün haber yapmak gerekiyor. Öyle bi düşüncem yok yani
Ama söz, sen üyecik kalmayacaksın, tabi çabalaman lazım.. .![]()
Biz de eylemleri bastırmakta çok iyiyizdir, yarın tekrardan bakarız duruma.:devil2::mrgreen:
Yaşasın haklı davamızın kutsiyeti:lol:![]()
Ehh sayılır ama WarCraft gibi yada türevi gibi daha büyük rpg oyunlar olsaydı yada bilgisayarda değilde kutu halinde satılan rpg olayınlarından olsaydı olabilirdi bakKüçükken sims oynardım, ordan mı kaldı acep?![]()