Merhaba SDN, Hoş geldim mod olayım :)

KirliSinek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
profilindeki site nasıl bir sitedir o öyle hayatımda asla inanmıyacağım yazılar vardı ama içime bir ürperti doğdu eğer sende bu işlerle uğraşıyorsan burdan yöneticileri sesleniyorum başınıza bela almayın ben bile tırstım :D

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
profilindeki site nasıl bir sitedir o öyle hayatımda asla inanmıyacağım yazılar vardı ama içime bir ürperti doğdu eğer sende bu işlerle uğraşıyorsan burdan yöneticileri sesleniyorum başınıza bela almayın ben bile tırstım :D
ne yazıyo ne yazıyo?? :D:D
baktım şimdi paranormal olaylarmış korkma alıştığında geçer :D arada rahatsız ederler arada dürterler ama iyi çocuklardır keratalar :D (ben böyle konuşuyorum ama evde tekim ve tıkırtılar geliyo :D:D)

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Hoşgeldin... Hızlı giden atın b**u seyrek düşermiş derler :D :D

KirliSinek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
baktım şimdi paranormal olaylarmış korkma alıştığında geçer :D arada rahatsız ederler arada dürterler ama iyi çocuklardır keratalar :D (ben böyle konuşuyorum ama evde tekim ve tıkırtılar geliyo :D:D)

:D hiç bilmiyorum ama tırstığım kesin böyle şeylere inanmam birde allah yolundan sabmış insanlar vs. falan yazıyodu o yüzden etkisi oldu şimdi normalim :D

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bence refrnduma gıdelım herkes oy kullansn yeniliğe ihtiyacımız vardı :D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Çok Çalışman Lazım Senin önünde 12 ay var Acemi birliği Usta Birliği ondan sonra Düşünürüz :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135

€G€

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Süperdi:D Allahta sizi güldürsün.

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Hoş geldin, peki hangi bölüme mod olacaksın? İlk konudan mod olma hevesin varsa bence potansiyel var gibi :D

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Hayır şunu anlamıyorum mod olunca ne oluyor madalya mı takıyolar.. sanal dünyada bile var mertebe savaşları..

ramboberk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
sen bilmen ama
bu mod işinde çok para var

1 ay çalışıyorlar 1 ay sayıyorlar 1 ay yiyorlar :P

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Hoşgelmişsen sefalar getirmişse :) bu arada avatarda ki senmun
smiles20.gif
:blushing:

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
hadi dağılın artık herif gitti galiba mod yapmadınız adamı alındı galiba:D

MeLoDi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sevgili sdn ailesi, ben yokken konumu güncel tuttuğunuz için size minnettarım..Fakat giriş yaptığımda, yöneticilerden ne bir mesaj gelmiş ne başka bişey..şaşırdım doğrusu..Hani en azından profösörlük teklifi falan bekliyordum..Hala "üyecik"im gördüğünüz üzere...Pes doğrusu pes...

Bu konu 15 sayfaya uşatığında mutlaka bir terfi bekliyorum...

Ha bu arada, bana herif diyen arkadaşım, mod olduğumda ilk uyarımı sana yapıcam..Benim gibi hanfendi birine herif dedin ya, diyecek bişey bulamıyorum, bizim forumdaki cincilere havale ediyorum seni :glare:

firefox4ever

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Sevgili sdn ailesi, ben yokken konumu güncel tuttuğunuz için size minnettarım..Fakat giriş yaptığımda, yöneticilerden ne bir mesaj gelmiş ne başka bişey..şaşırdım doğrusu..Hani en azından profösörlük teklifi falan bekliyordum..Hala "üyecik"im gördüğünüz üzere...Pes doğrusu pes...

Ha bu arada, bana herif diyen arkadaşım, mod olduğumda ilk uyarımı sana yapıcam..Benim gibi hanfendi birine herif dedin ya, diyecek bişey bulamıyorum, bizim forumdaki cincilere havale ediyorum seni :glare:
Melodi 100 bin üyeli bir foruma bu şekilde mod olamazsın. :D

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10

Gece gece güldüm baya. Sen RPG oyunlar oynuyor musun peki MeLoDi?

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
evinin kadını çocuklarının anası olmayı teklif ediyorum sana !