• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Merhaba dostlar

Fantoma

Profesör
Madem bu alan tanışma mekanı o zaman tanışalım. Ben Fantoma. :)
Hani 70'lerde Jean Marais'in canlandırdığı karakter. Karakterimiz pek uymasa da, zamanında bu adamın fimlerinin hastasıydım. İsmim Melih, Kadıköy'lüyüm. İstanbul Kadıköy. Ama karşıyı pek sevmem.Yaklaşık 12 yıldır karşıya geçmedim. Karşı yakadakiler beni kınamasın. Bu bir sevgi meselesi, ben de sevmiyorum. Fenerbahçeliyim. Hem de Kongre Üyesiyim. Ama fanatik değilim. Sadece doğuştan Fenerbahçeliyim. Yaşım 2 ay daha 54.
Ne şekilde olursa olsun bildiğini aktaracak kadar olgun ve bunu üşenmeden paylaşabilecek kadar mütevazı bir yer burası. Ondan sevdim.
Sevgiler ve başarılar SDN.

Merhaba .Hoşgeldiniz.Keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle...

Pesimistyle ve Iskoco dostlar.
Bu fenerbahçe işini atışma konusu yapmayın.Yaşlarınızı bilemiyorum ama, yaşınız benim gibi kemale erdiğinde ve olaylardan daha iyi kişisel yorum üretebildiğinizde asıl gayenin Ulusal renkler olduğunu anlayacaksınız.
Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş.
100 yıldır biri o ötekini yener, bir öteki diğerini.
İşin gerçeği ise şu.
İşte o kulüplerimizin çabaları ile, 1960'lı yıllarda Galatasaray ile maç yapmaya gelen çıkı kırık Avusturya Wien miydi, Rapid Wien mi, ne haltsa oyuncuları Yeşilköy Hava Limanında uçağın merdivenlerinde hep beraber elleriyle "Beş" işaretleri yaparken, günümüzde koskoca Manchester United oyuncuları bile artık öyle bir şey yapamayıp, üstelik Beşiktaşa yenildiler.
Olayı bu şekilde değerlendirebilirseniz ve fanatizm'den (yani delilik) kurtulabilirseniz daha mantıklı sonuçlara ulaşırsınız.
Ha, biz birbirimizi yenelim, yenen yenileni ayarında kızdırsın. Eyvallah. Ama tadında ve dozunda.
Türkiye futbol ligi ne Fenerbahçe'siz, ne Galatasaray'sız ne de Beşiktaş'sız olabilir.
Aksi takdirde, gündem, bütçeler ve belki bir miktar yaşam altüst olur.

Hoşgeldin burdan da anlaşılacı üzere öğrenmenin yaşı yok :D

Nasıl yani, 12 yıldır karşıya geçmiyormusun, şaka gibi :)
Hoşgeldin bu arada :)

teşekkürler googlog bir tanışma konusu açalım bakalım

---------- saat 01:32 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:28 eklenmişti ----------

Pesimistyle ve Iskoco dostlar.
Bu fenerbahçe işini atışma konusu yapmayın.Yaşlarınızı bilemiyorum ama, yaşınız benim gibi kemale erdiğinde ve olaylardan daha iyi kişisel yorum üretebildiğinizde asıl gayenin Ulusal renkler olduğunu anlayacaksınız.
Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş.
100 yıldır biri o ötekini yener, bir öteki diğerini.
İşin gerçeği ise şu.
İşte o kulüplerimizin çabaları ile, 1960'lı yıllarda Galatasaray ile maç yapmaya gelen çıkı kırık Avusturya Wien miydi, Rapid Wien mi, ne haltsa oyuncuları Yeşilköy Hava Limanında uçağın merdivenlerinde hep beraber elleriyle "Beş" işaretleri yaparken, günümüzde koskoca Manchester United oyuncuları bile artık öyle bir şey yapamayıp, üstelik Beşiktaşa yenildiler.
Olayı bu şekilde değerlendirebilirseniz ve fanatizm'den (yani delilik) kurtulabilirseniz daha mantıklı sonuçlara ulaşırsınız.
Ha, biz birbirimizi yenelim, yenen yenileni ayarında kızdırsın. Eyvallah. Ama tadında ve dozunda.
Türkiye futbol ligi ne Fenerbahçe'siz, ne Galatasaray'sız ne de Beşiktaş'sız olabilir.
Aksi takdirde, gündem, bütçeler ve belki bir miktar yaşam altüst olur.
Çok doğru beşiktaşlıyım fakat fenerbahçelilerede galatasaylılarada saygı duyarım ama ortak özellik hepimiz kırmızı beyazlı formaya aşık oluşumuzdur.