Merhaba dostlar

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Madem bu alan tanışma mekanı o zaman tanışalım. Ben Fantoma. :)
Hani 70'lerde Jean Marais'in canlandırdığı karakter. Karakterimiz pek uymasa da, zamanında bu adamın fimlerinin hastasıydım. İsmim Melih, Kadıköy'lüyüm. İstanbul Kadıköy. Ama karşıyı pek sevmem.Yaklaşık 12 yıldır karşıya geçmedim. Karşı yakadakiler beni kınamasın. Bu bir sevgi meselesi, ben de sevmiyorum. Fenerbahçeliyim. Hem de Kongre Üyesiyim. Ama fanatik değilim. Sadece doğuştan Fenerbahçeliyim. Yaşım 2 ay daha 54.
Ne şekilde olursa olsun bildiğini aktaracak kadar olgun ve bunu üşenmeden paylaşabilecek kadar mütevazı bir yer burası. Ondan sevdim.
Sevgiler ve başarılar SDN.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
tanıştığımıza memnun olduk :)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bilmukabele GS'lı kardeşim. :)

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Merhaba .Hoşgeldiniz.Keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle...

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Yaşın 54 mü? :huh:

Hoş geldin bu arada.
Hoşbulduk sevgili Linuxcu kardeşim. :)
Yardımlarına da teşekkürler.
Ne yazık ki, bilgisayarla geç tanıştık, bizim kuşak yani. Öyle olunca da bu yaşlarda takılmak zorunda kaldık. :)
Sevgiler diliyorum.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Pesimistyle ve Iskoco dostlar.
Bu fenerbahçe işini atışma konusu yapmayın.Yaşlarınızı bilemiyorum ama, yaşınız benim gibi kemale erdiğinde ve olaylardan daha iyi kişisel yorum üretebildiğinizde asıl gayenin Ulusal renkler olduğunu anlayacaksınız.
Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş.
100 yıldır biri o ötekini yener, bir öteki diğerini.
İşin gerçeği ise şu.
İşte o kulüplerimizin çabaları ile, 1960'lı yıllarda Galatasaray ile maç yapmaya gelen çıkı kırık Avusturya Wien miydi, Rapid Wien mi, ne haltsa oyuncuları Yeşilköy Hava Limanında uçağın merdivenlerinde hep beraber elleriyle "Beş" işaretleri yaparken, günümüzde koskoca Manchester United oyuncuları bile artık öyle bir şey yapamayıp, üstelik Beşiktaşa yenildiler.
Olayı bu şekilde değerlendirebilirseniz ve fanatizm'den (yani delilik) kurtulabilirseniz daha mantıklı sonuçlara ulaşırsınız.
Ha, biz birbirimizi yenelim, yenen yenileni ayarında kızdırsın. Eyvallah. Ama tadında ve dozunda.
Türkiye futbol ligi ne Fenerbahçe'siz, ne Galatasaray'sız ne de Beşiktaş'sız olabilir.
Aksi takdirde, gündem, bütçeler ve belki bir miktar yaşam altüst olur.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Hoşgeldin burdan da anlaşılacı üzere öğrenmenin yaşı yok :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Nasıl yani, 12 yıldır karşıya geçmiyormusun, şaka gibi :)
Hoşgeldin bu arada :)

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
teşekkürler googlog bir tanışma konusu açalım bakalım

---------- saat 01:32 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:28 eklenmişti ----------

Pesimistyle ve Iskoco dostlar.
Bu fenerbahçe işini atışma konusu yapmayın.Yaşlarınızı bilemiyorum ama, yaşınız benim gibi kemale erdiğinde ve olaylardan daha iyi kişisel yorum üretebildiğinizde asıl gayenin Ulusal renkler olduğunu anlayacaksınız.
Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş.
100 yıldır biri o ötekini yener, bir öteki diğerini.
İşin gerçeği ise şu.
İşte o kulüplerimizin çabaları ile, 1960'lı yıllarda Galatasaray ile maç yapmaya gelen çıkı kırık Avusturya Wien miydi, Rapid Wien mi, ne haltsa oyuncuları Yeşilköy Hava Limanında uçağın merdivenlerinde hep beraber elleriyle "Beş" işaretleri yaparken, günümüzde koskoca Manchester United oyuncuları bile artık öyle bir şey yapamayıp, üstelik Beşiktaşa yenildiler.
Olayı bu şekilde değerlendirebilirseniz ve fanatizm'den (yani delilik) kurtulabilirseniz daha mantıklı sonuçlara ulaşırsınız.
Ha, biz birbirimizi yenelim, yenen yenileni ayarında kızdırsın. Eyvallah. Ama tadında ve dozunda.
Türkiye futbol ligi ne Fenerbahçe'siz, ne Galatasaray'sız ne de Beşiktaş'sız olabilir.
Aksi takdirde, gündem, bütçeler ve belki bir miktar yaşam altüst olur.
Çok doğru beşiktaşlıyım fakat fenerbahçelilerede galatasaylılarada saygı duyarım ama ortak özellik hepimiz kırmızı beyazlı formaya aşık oluşumuzdur.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Hoşgeldin Melih :) İyi forumlar ;)