Merhaba değerli SDN Ailesi.
Ben Youtube'a yeni yeni başlamış, herhangi bir kâr amacı gütmeyen bir içerik üreticisiyim. (öyle miyim?)
Youtube kanalıma her gün saat 18:00'da video yüklemeye özen gösteriyorum.
Elimden geldiğince farklı çeşitlerde oyun videoları yüklüyorum.
Yukarıda da belirttiğim gibi Youtube dünyasına yeni adım attım, abone olarak videoları beğenerek beni destekleyebilirsiniz.
Sizler merak ettikçe, ben daha fazlasını yapmak için elimden geleni yapacağım.
İçeriklerim neler mi?
- Korku Oyunları
- Nostaljik Hikaye Oyunları
- FPS Oyunlar
gibi bir çok içeriği kanalımda barındırmaya çalışıyorum.
Şuanda kanalımda halihazırda yüklü 5 video ve 10 abone bulunuyor. Evet yeni başladım henüz 5 gün oldu
Destekleriniz ile birlikte neden bu süreyi 5 ay veya 5 yıla çıkartmayalım ki?
Ayrıca abone olun veya olmayın, eleştirisel tüm yorumlarınızı bekliyorum. Eleştiri dediğimiz şey, sonuç olarak bir Feedback'dir bunları iyi veya kötü olarak fark etmeksizin dikkate alarak, var ise hatalarımı düzelteceğim veya iyileştirmem gereken noktalara odaklanacağım.
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler!
Kanala göz atmak isterseniz diye linkini buraya bıraktım.
İzninizle, ben 12.05.2020 saat 18:00'da yayınlayacağım videoyu editlemeye gidiyorum.
Dipnot: Videoların bazıları uzun ancak genel olarak videoları kısa tutmaya çalışıyorum.
Satisfactory videolarının yaklaşık 15 bölümü 40 dakika ve civarında olacak
15. bölümden sonrası 20 dakikaya düşecektir.
Ben Youtube'a yeni yeni başlamış, herhangi bir kâr amacı gütmeyen bir içerik üreticisiyim. (öyle miyim?)
Youtube kanalıma her gün saat 18:00'da video yüklemeye özen gösteriyorum.
Elimden geldiğince farklı çeşitlerde oyun videoları yüklüyorum.
Yukarıda da belirttiğim gibi Youtube dünyasına yeni adım attım, abone olarak videoları beğenerek beni destekleyebilirsiniz.
Sizler merak ettikçe, ben daha fazlasını yapmak için elimden geleni yapacağım.
İçeriklerim neler mi?
- Korku Oyunları
- Nostaljik Hikaye Oyunları
- FPS Oyunlar
gibi bir çok içeriği kanalımda barındırmaya çalışıyorum.
Şuanda kanalımda halihazırda yüklü 5 video ve 10 abone bulunuyor. Evet yeni başladım henüz 5 gün oldu

Destekleriniz ile birlikte neden bu süreyi 5 ay veya 5 yıla çıkartmayalım ki?
Ayrıca abone olun veya olmayın, eleştirisel tüm yorumlarınızı bekliyorum. Eleştiri dediğimiz şey, sonuç olarak bir Feedback'dir bunları iyi veya kötü olarak fark etmeksizin dikkate alarak, var ise hatalarımı düzelteceğim veya iyileştirmem gereken noktalara odaklanacağım.
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler!
Kanala göz atmak isterseniz diye linkini buraya bıraktım.
İzninizle, ben 12.05.2020 saat 18:00'da yayınlayacağım videoyu editlemeye gidiyorum.
Dipnot: Videoların bazıları uzun ancak genel olarak videoları kısa tutmaya çalışıyorum.
Satisfactory videolarının yaklaşık 15 bölümü 40 dakika ve civarında olacak
15. bölümden sonrası 20 dakikaya düşecektir.
Son düzenleyen moderatör: