YAZIlımcı adam
Asistan
merhaba bilgisayarıma ssd alıcam ssd yi buldum ama bilgisayarım ne destekliyor bilmiyorum sata 2 mi sata3 mü bide NVMe varmış nasıl anlıycam bulduğum ssd samsung evo 860 500gb 552tl
Hiçbir sistem özelliği söylememişsiniz, gelip nasıl anlayacağım vb. diyorsunuz. İlginç.merhaba bilgisayarıma ssd alıcam ssd yi buldum ama bilgisayarım ne destekliyor bilmiyorum sata 2 mi sata3 mü bide NVMe varmış nasıl anlıycam bulduğum ssd samsung evo 860 500gb 552tl
Abi yardım etHiçbir sistem özelliği söylememişsiniz, gelip nasıl anlayacağım vb. diyorsunuz. İlginç.
Abi yardım etHiçbir sistem özelliği söylememişsiniz, gelip nasıl anlayacağım vb. diyorsunuz. İlginç.
Abi yardım etAnakartın ne ve bilgisayarın masaüstü mü?
anakart modelin yine yok anakart modelin olmadan hiç bir şekilde yardımcı olamayızbilgisayar laptop
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 126559
Ekli dosyayı görüntüle 126560
Abi yardım et
Abi yardım et
Abi yardım et
Bilgisayar modeli HP 15af106ntHp dizüstü 15-BA009NT W7S99EA amd a8 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, hp W7S99EA en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen satın al. bilisayarın bumu
eğer buysa bu bilgisayarda m.2 slotu yok ama DVD yazıcı yeine ek bir aparatla ssd takılabiliyor Sata SSD
Bilgisayar modeli HP 15af106ntanakart modelin yine yok anakart modelin olmadan hiç bir şekilde yardımcı olamayız
SATA SSD alabilirsiniz. Benim önerim WD Green 240GB SATA SSD.Bilgisayar modeli HP 15af106nt
Bilgisayar modeli HP 15af106nt
ssd takabilirsiniz diye tahmin ediyorum ama nvme değil sata takmalısınız bir bilgisayarcıya danışırsanız size detaylı bilgi verecektir.Bilgisayar modeli HP 15af106nt
Aynı şey onun içinde geçerliBilgisayar modeli HP 15af106nt
sata kaç 2 mi üç müAynı şey onun içinde geçerli
Sata 3 alacaksın. Sata 2ye uyumlu zaten.sata kaç 2 mi üç mü