RuşenAYDIN52
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
overclockla açarım
direk eşleştiren bir oyun istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
karakter seçme olmasın battle royale tarzıda olur
biraz zor eşliyo diye biliyorumpubg lite nasıldır
2-3 kere zorladım kendimi ama sarmadı bir türlüBu ara kendimi For Honor'a sarmak istiyorum.
Valorant'ta favorim kim ?Valorant bayağı sevdim, ücretsiz bir oyun. Türkiye sunucusu da var. CS:GO'yu daha çok severim ama Valorant da iyi. CS'ye başlarsan bırakamazsın uyuşturucudan daha tehlikeli.
Viper oynayan çok var ama ben fazla oynamadım. Sova oynuyorum ben özellikle E atınca çok işime yarıyor.Valorant'ta favorim kim ?
Viper hakkında ne düşünüyorsun ?
Benim adam gibi bilgisayarım olmadığı için oyun oynayamıyorum PS4 var ama oyun oynayamıyorum çünkü kutulu oyunlar da digital oyunlar da çok pahalı Avengers 400'den aşağıya gelmez gerçi merak ettigim bir oyun değilViper oynayan çok var ama ben fazla oynamadım. Sova oynuyorum ben özellikle E atınca çok işime yarıyor.
O oyunun fiyatı sanırım 430Benim adam gibi bilgisayarım olmadığı için oyun oynayamıyorum PS4 var ama oyun oynayamıyorum çünkü kutulu oyunlar da digital oyunlar da çok pahalı Avengers 400'den aşağıya gelmez gerçi merak ettigim bir oyun değil
Bu saatten sonra PS4 almanı önermem kardeş benden sana tavsiye 6-7 bine pc kasası topla buna değecek bende PS4 satıp üstüne koyup kasa toplayacağımO oyunun fiyatı sanırım 430
Haklısın konsol oyunları çok pahalı ben de PlayStation 4 almayı düşünüyorum ama oyun fiyatlarından çekiniyorum. Ayda üç beş oyun alsam konsolun parası çıkıyor. Oyun oynamak bu ülkede lüks oldu gerçekten.
PC'de oyun oynamak artık pek zevk vermiyor, daha önce PS3 kullanıyordum bilgisayardan oyun oynamaya göre daha zevkliydi. Zaten PS5 de alamayacağım için 4 alıp bir süre kullanırım, sıkılınca satarım.Bu saatten sonra PS4 almanı önermem kardeş benden sana tavsiye 6-7 bine pc kasası topla buna değecek bende PS4 satıp üstüne koyup kasa toplayacağım
Oyun oynama konusunda PS4 daha zevkli kanepeye yaslanıp oynamak onun keyfi ayrı güzel oluyor bu konuda sana katılıyorum ancak PS4 oyunları gereksiz pahalı ben istedigim oyunu alıp oynayamıyorum böyle bir dezavantajı var Spider-Man 450'den satıldı ben 2 ay sonra letgo'dan 240'a aldım artık gerisini sen düşünPC'de oyun oynamak artık pek zevk vermiyor, daha önce PS3 kullanıyordum bilgisayardan oyun oynamaya göre daha zevkliydi. Zaten PS5 de alamayacağım için 4 alıp bir süre kullanırım, sıkılınca satarım.
CS 1.6 ?overclockla açarım